Tina Knowles: Η μητέρα της Beyonce ξεκαθαρίζει πως η κόρη της δεν κουβαλά το δικό της κάθισμα τουαλέτας στις περιοδείες της

18:47 15/8/2023 - Πηγή: InStyle

Το ότι οι mega stars είναι δύστροποι με αρκετές παράξενες απαιτήσεις είναι τοις πάσι γνωστό!

Η λίστα δε θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και το απόλυτο είδωλο της RnB μουσικής σκηνής Beyonce, με τις φήμες να τη θέλουν να παίρνει μαζί της σε κάθε περιοδεία, το δικό της κάθισμα τουαλέτας.
Πλέον, η μητέρα της, Tina Knowles διέψευσε κατηγορηματικά αυτή

τη φήμη λέγοντας χαρακτηριστικά «αυτό είναι γελοίο!».

Η φήμη για την περίεργη απαίτηση της 41χρονης Beyonce ξεκίνησε με μια φωτογραφία που διέρρευσε από τα παρασκήνια περιοδείας της όπου ένα φορτηγό που μετέφερε εξοπλισμό, έγραφε «κάθισμα τουαλέτας της Beyonce».

Όπως ξεκαθάρισε η 69χρονη μιλώντας στο TMZ, «αυτά είναι κερκίδες για τους θαυμαστές της…» και τόνισε πως μια τέτοια απαίτηση από την κόρη της θα ήταν απίθανη.

Νωρίτερα τον προηγούμενο μήνα, η Tina Knowles-Lawson είχε γίνει και εκείνη «είδηση», καθώς κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, Richard Lawson, επικαλούμενη ασυμβίβαστες διαφορές.

Η σχεδιάστρια μόδας ζήτησε από το δικαστήριο να τερματίσει τη δυνατότητα του δικαστηρίου να επιδικάσει συζυγική διατροφή σε εκείνη ή στον Lawson, 76 ετών, ενώ ζήτησε επίσης να αποκατασταθεί το όνομά της σε Celestine Knowles.

Does Beyoncé travel with toilet seats on tour? Tina Knowles reveals truth https://t.co/hzeViFSOT3 pic.twitter.com/vp3QyFt43t

New York Post (@nypost) August 15, 2023 Tina Knowles: Δεύτερο διαζύγιο για τη μαμά της Beyoncé

Keywords
Τυχαία Θέματα