Tom Brady: Η αφιέρωση στις πρώην Gisele και Bridget Moynihan μετά το δράμα

10:37 13/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Tom Brady θέλησε να τιμήσει τις δύο γυναίκες που υπήρξαν οι μητέρες των παιδιών του στη Γιορτή της Μητέρας, μετά το δράμα που μεσολάβησε από την εμφάνισή του ως επίτιμου καλεσμένου στο live αφιέρωμα του Netflix, The Greatest Roast of All Time: Tom Brady.

Στη διάρκεια του show ακούστηκαν αρκετά προσβλητικά αστεία, κυρίως

για τον γάμο του και το διαζύγιό του από τη Gisele Bündchen, καθώς και για τη νέα σχέση της με τον εκπαιδευτή jiu-jitsu Joaquim Valente.

Kevin Hart is violating! pic.twitter.com/Q6lnWdSDmb

— TheInfamousMell TV (Formerly BlackTMZ) (@BlackTMZ1) May 6, 2024

Στο στόχαστρο βρέθηκε ο πρώην αθλητής του NFL και για τη συμπεριφορά του απέναντι στην Bridget Moynihan, την οποία εγκατέλειψε ενώ ήδη ήταν έγκυος στον γιο του, Jack. Μετά την εκπομπή, λέγεται πως η Gisele απογοητεύτηκε βαθύτατα που ο πρώην σύζυγός της επέτρεψε να τη διασύρουν ως μητέρα των παιδιών του, που η ίδια κάνει τα πάντα για να προστατεύσει.

Προφανώς ο Tom Brady θέλησε να απολογηθεί για τον πόνο που προκάλεσε και έκανε μια αφιέρωση σε όλες τις μητέρες στη ζωή του, τις δύο πρώην του και τη μητέρα του, Galynn Patricia Brady.

“Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας σε αυτές τις ευγενικές, στοργικές, συμπονετικές και ΔΥΝΑΤΕΣ μητέρες που είμαι τυχερός που έχω στη ζωή μου”, έγραψε ο Brady στη λεζάντα και πρόσθεσε: “Τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την αγάπη σας”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Brady (@tombrady)

Στην πρώτη φωτογραφία, η 11χρονη κόρη του Brady, Vivian -την οποία απέκτησε με την Bündchen- ποζάρει με τη γιαγιά της καθώς διαβάζουν μαζί ένα βιβλίο. Στη δεύτερη βλέπουμε τη μητέρα του Brady να χαμογελά δίπλα στον μεγαλύτερο γιο του Jack, τον οποίο απέκτησε με τη Moynihan. Στα στιγμιότυπα βλέπουμε τον πρώην σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου με την Bridget, ενώ η σειρά φωτογραφιών που ανέβασε ολοκληρώνεται με μία της Gisele που απολαμβάνει ιππασία με τα δύο παιδιά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα