Total white: 6 τρόποι για να το φορέσετε κομψά

09:30 31/5/2022 - Πηγή: InStyle

Αν και θα σκεφτείτε… το total white είναι έτσι κι αλλιώς κομψό! Εν μέρει ισχύει, παρόλα αυτά υπάρχουν και κίνδυνοι να δημιουργήσετε ένα λευκό σύνολο το οποίο δεν θα έχει καμία συνοχή και κάποια από τα κομμάτια του look να κιτρινίζουν επικίνδυνα. Δυο συμβουλές: επιλέξτε τα ρούχα σας στο φυσικό φως, για να καταλάβετε αν όντως έχουν την ίδια απόχρωση και φορέστε ελαφριά υφάσματα που σχεδόν πάντα συνδυάζονται μεταξύ τους. Αλλά ποια ρούχα θα συνδυάσουμε τώρα το καλοκαίρι,

για να πετύχουμε το πιο κομψό total white look;

@thestylestalkercom

Simple is the best! Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη, απλά φορέστε ένα λευκό t-shirt, ένα λευκό jean παντελόνι κι ένα statement παπούτσι. Η απλότητα κερδίζει πάντα και το συγκεκριμένο look, το αποδεικνύει.

@thestylestalkercom

Επενδύστε σε λευκά φορέματα: πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά και αυτά ανήκουν στα total white looks. Μπορεί το outfit να αποτελείται από ένα μόνο κομμάτι παρόλα αυτά εντυπωσιάζει με τον καθαρό χαρακτήρα του και είναι το πιο εύκολο και ανάλαφρο ρούχο για το καλοκαίρι.

White dress: Τα ωραιότερα λευκά φορέματα καλωσορίζουν την άνοιξη@tamara

Φορέστε το καλοκαιρινό κοστούμι: δηλαδή σακάκι-βερμούδα σε λευκό λινό. Ο πιο chic τρόπος για να δημιουργήσετε ένα total white look είναι ο συγκεκριμένος και μας αρέσει πολύ γιατί είναι ιδανικό σύνολο για μια πιο «καλή» περίσταση.

@mariasegarr

Ή… φορέστε το κλασικό λευκό κοστούμι: και συγκεκριμένα, το ανδρικό! Σακάκι, παντελόνα και γιλέκο σε χυτά υφάσματα φτιάχνουν το πιο καλοστημένο outfit σε φωτεινό λευκό. Αν ζεσταθείτε πολύ, απλά βγάλτε το σακάκι, θα είναι εξίσου φινετσάτο και χωρίς αυτό.

@rosio0sorno

Τολμήστε τα ρομαντικά βολάν: και συνδυάστε τα με ένα straight casual παντελόνι και ψηλοτάκουνα παπούτσια. Κομψότητα και φινέτσα σε ένα outfit τόσο απλό, αλλά ταυτόχρονα τόσο καθαρό και elegant που τιμά το λευκό και κάνει την τέλεια αντίθεση με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα.

@streetrends

Total white με total σύνολο: σε περίπτωση που δεν θέλετε να σκέφτεστε πως θα φτιάξετε ένα σωστό total white look, πηγαίνετε μια βόλτα στην αγορά. Εκεί κυκλοφορούν άπειρα έτοιμα σετάκια στο πιο αγαπημένο μας χρώμα για να επιλέξετε ένα που ταιριάζει στο στιλ σας. Εμείς πάντως, θα σας προτείναμε αυτό με τη midi φούστα!

Keywords
Τυχαία Θέματα