Well done Miuccia! Δεν θα πιστέψετε ποιο είναι το πιο δημοφιλές fashion brand

16:00 3/2/2024 - Πηγή: InStyle

And the winner is… Prada! Σύμφωνα με το Lyst, ο ιταλικός οίκος φιγουράρει στην κορυφή ως το πιο περιζήτητο brand παγκοσμίως. Στο βάθρο κατ’ επέκταση και η Miuccia Prada, η Ιταλίδα δισεκατομμυριούχος, κορυφαία σχεδιάστρια μόδας και CEO του οίκου.

Η εταιρεία, άφησε πίσω της τα δεινά της πανδημίας και κοιτά μπροστά όντας στην πρώτη θέση της λίστας, για

το τέταρτο και τελευταίο τρίμηνο του 2023. Οι αναζητήσεις για προϊόντα του οίκου αυξήθηκαν κατά 41% σε σχέση με πέρυσι. Κι έτσι, έχει βρεθεί στην κορυφή του δείκτη Lyst τρεις φορές. Το «sister brand» της Prada, η Miu Miu καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση.

View this post on Instagram

A post shared by Prada (@prada)

To top ten

Στην πρώτη δεκάδα κυριαρχούν οίκοι όπως Loewe και Saint Laurent. Αναλυτικά το top ten έχει ως εξής: Prada, Miu Miu, Loewe, Bottega Veneta, Moncler, Saint Laurent, Versace, Jacquemus, Burberry και Valentino.

Στη δεύτερη δεκάδα, που συμπληρώνουν το top 20 είναι και η Gucci. Στην 11η θέση και ακολουθούν: Balenciaga, Diesel, Skims, Dior, Louis Vuitton, UGG, The Row, JW Anderson και Fendi.

View this post on Instagram

A post shared by Miu Miu (@miumiu)

Η Moncler, ανέβηκε δύο θέσεις στο νούμερο πέντε, καθώς και η Balenciaga, μετά το cancel ανέβηκε δύο θέσεις στο νούμερο 12. Η Burberry ανέβηκε κατά μία θέση στο νούμερο εννέα, όπως και η Jacquemus. Η τελευταία σημείωσε αρκετά ταχεία άνοδο τα τελευταία χρόνια και βγαίνει τακτικά στη λίστα με τα κορυφαία προϊόντα. Αυτή τη φορά είναι στην όγδοη θέση.

V for Victoria

Στις ‘Breakout Brands’, συναντάμε τη Victoria Beckham. Η επιχείρησή της μπορεί να μην παρουσιάζει ακόμη κερδοφορία, ωστόσο προσελκύει έντονο ενδιαφέρον.

Μάλιστα, μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ για τους Beckham στο Netflix, οι αναζητήσεις για την εταιρεία αυξήθηκαν κατά 68% στη Lyst τον περασμένο Οκτώβριο. Το γεγονός αυτό έχει να κάνει και με την εμφάνιση της Victoria με το viral T-shirt “My Dad Had a Rolls-Royce“. Συνολικά, οι αναζητήσεις αυξήθηκαν κατά 34% αυτό το τρίμηνο.

View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Η UGG επανήλθε στον Δείκτη στην 17η θέση, με τα sleepers UGG Tasman να μπαίνουν στη λίστα των πιο hot items.

Σύμφωνα με τη Lyst, σε ένα νέο status symbol τείνει να εξελιχθεί η τσάντα Margaux της The Row– το πιο hot προϊόν του Q4. Η τσάντα, που για πολλούς είναι «η νέα Birkin», αποτελεί must have για τις Kendall Jenner, Zoë Kravitz και Jennifer Lawrence. Οι αναζητήσεις για την εν λόγω τσάντα είναι περισσότερες κατά 63% αυτό το τρίμηνο και κατά 198% σε ετήσια βάση.

View this post on Instagram

A post shared by 119 Corbò (@119corbo)

Keywords
Τυχαία Θέματα