Zendaya: Ο Τom Holland είναι ο πιο υποστηρικτικός σύντροφος και το αποδεικνύει με αυτόν τον τρόπο

21:16 28/4/2024 - Πηγή: InStyle

O Tom Holland παραμένει ο πιο υποστηρικτικός σύντροφος και το αποδεικνύει συχνά στην αγαπημένη του Zendaya. Μετά την κυκλοφορία της τελευταίας της ταινίας, “Challengers”, στις 26 Απριλίου, ο ηθοποιός του Spider-Man, Tom Holland, δημοσίευσε ένα αφιέρωμα.

Στις 27 Απριλίου, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία αφίσας της ταινίας, μαζί με μια κοντινή λήψη του προσώπου της ηθοποιού,

και έγραψε: “Ξέρω τι θα κάνω αυτό το Σαββατοκύριακο!”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Holland (@tomholland2013)

Ο 27χρονος ηθοποιός μοιράστηκε επίσης ένα teaser βίντεο για την ταινία στα Instagram Stories του.”Το Challengers βγήκε τώρα! Πάμε! @zendaya”, έγραψε.

Πριν λίγο καιρό, η Zendaya και ο Tom μάς χάρισαν ακόμη μια χαριτωμένη στιγμή. Τους είδαμε να βρίσκονται μαζί σε ένα τουρνουά τένις, τους τελικούς του BNP Paribas Open γυναικών στην Καλιφόρνια. Κάθισαν μαζί στη σουίτα του Tennis Channel, και τραγουδούσαν την επιτυχία “I Wanna Dance With Somebody” της αείμνηστης Whitney Houston.

Ξεκίνησαν να βγαίνουν μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα της ταινίας Spider-Man: Homecoming του 2016. Ωστόσο, το ζευγάρι έχει κάνει ελάχιστες κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Αν και δεν έχουμε παράπονο, χαρίζουν αρκετά συχνά πολλές cute στιγμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα