Αυτές είναι οι 7 τάσεις στις φούστες που θα φοράμε non stop την άνοιξη

10:27 2/5/2024 - Πηγή: InStyle

Με την άνοιξη να κάνει την επίσημη είσοδό της, είναι καιρός να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας με το πιο hot κομμάτι της εποχής: τις αγαπημένες μας φούστες! Από αέρινες μίντι έως εντυπωσιακές μάξι, το 2024 φέρνει μια ποικιλία από στιλ που θα κλέψουν την παράσταση σε κάθε εμφάνιση. Και, με τις πασαρέλες να ορίζουν τα νέα trend και το ανοιξιάτικο street style

να γεμίζει με αυτές, φοράμε φούστες και βγάζουμε τα πόδια μας έξω. Καιρός πια να επιστρέψουμε στις πιο θηλυκές τάσεις!

Τα 7 δημοφιλέστερα trend στις φούστεςBalloonΛευκέςΑσύμμετρεςΔιαφάνειεςAnimal PrintΜίνιΜάξι ΝτένιμBalloon

Αυξάνουμε τον όγκο με αυτές τις φούστες που φέρνουν τον ρομαντικό αέρα των δεκαετιών του παρελθόντος. Από λευκά και αέρινα υφάσματα μέχρι bold χρώματα, οι φούστες balloon είναι η επιλογή για να προσθέσετε δράμα στο στιλ σας.

Credit: Miu Miu Λευκές

Αφήνουμε το λευκό να πρωταγωνιστήσει στο ανοιξιάτικο street style. Αυτό το ανανεωμένο αλλά τόσο κλασικό χρώμα είναι ιδανικό για να δημιουργήσουμε κομψές εμφανίσεις που θα ξεχωρίσουν.

Credit: HermesΑσύμμετρες

Προσθέτουμε μια πινελιά ιδιαιτερότητας με κομμάτια που παίζουν με τις γραμμές και τις δομές. Από έντονα μοτίβα έως κομψά μονοχρωματικά, οι ασύμμετρες φούστες προσφέρουν ένα μοντέρνο twist βγαλμένο από τα 00s.

Credit: ZimmermanΔιαφάνειες

Απογειώνουμε τον φεμινισμό με φούστες που διαγράφουν κομψά τη σιλουέτα. Ιδανικές για επίσημες εμφανίσεις ή για μια δόση μυστηρίου στην καθημερινότητα, θα σας κάνουν να αισθάνεστε σέξι και γεμάτες αυτοπεποίθηση.

Credit: ChanelAnimal Print

Υιοθετούμε την άγρια αισθητική φέρνοντας το animal print στο προσκήνιο. Από λεοπάρ και ζέβρα έως τίγρεις και φίδια, η ένταση θα είναι έκδηλη σε κάθε look.

Credit: CelineΜίνι

Η αγαπημένη κλασική μίνι φούστα επιστρέφει δυναμικά την άνοιξη του 2024. Αυστηρές, στιλάτες, αθλητικές και ρετρό ανανεώνουν την αισθητική μας και τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το καθημερινό ντύσιμο.

Credit: EtroΜάξι Ντένιμ

Η άνετη και κομψή μάξι ντένιμ φούστα είναι η τάση που συνδυάζει την άνεση με το στιλ. Ιδανική για καθημερινές εμφανίσεις ή ακόμη και για βραδινές εξόδους, φέρνει το bohemian chic σε πρώτο πλάνο.

Credit: Etro

Keywords
Τυχαία Θέματα