Αυτές είναι οι πιο κομψές προσωπικότητες για το 2023

Ποια είναι τα Πιο Κομψά Πρόσωπα του 2023 σύμφωνα με την “New York Times”; Συνολικά 71 προσωπικότητες του κινηματογράφου, της μουσικής βιομηχανίας, της μόδας, του αθλητισμού είναι στη λίστα η οποία δημιουργήθηκε από τη μηχανή αναζήτησης του μέσου ενημέρωσης.

Ποιες προσωπικότητες συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των New York Times με τα Πιο Κομψά Πρόσωπα του 2023

Στη λίστα περιλαμβάνονται η βραβευμένη με Όσκαρ

ηθοποιός για την ερμηνεία της στην ταινία «Everything Everywhere All At Once» Μichelle Yeoh, η οποία εντυπωσίασε με το πράσινο φόρεμα του Balenciaga στο Φεστιβάλ Καννών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Yeoh 楊紫瓊 (@michelleyeoh_official)

Η Beyonce κατάφερε να ξεχωρίσει με τις δημιουργίες που επέλεξε στην περιοδεία της «Renaissance». Κάποιες από τις δημιουργίες σχεδίασε ο Olivier Rousteing, ενώ η τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει και κομμάτια των Alexander McQueen, Courrèges και Loewe.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Η ράπερ Doja Cat εντάχθηκε στη λίστα για την εντυπωσιακή εμφάνισή της στο πιο πρόσφατο Met Gala με φόρεμα Oscar de la Renta που ήταν κυριολεκτικά αναφορά στη γάτα Choupette του Karl Lagerfeld. 

@ehmalaysia

Doja Cat sekali lagi tampil unik dalam busana rekaan Oscar de la Renta. Chanelling her doja-Cat! #ehmalaysia #metgala #dojacat

Woman – Doja Cat

Tέλος, ο Πάπας Φραγκίσκος, που «έριξε» το διαδίκτυο ντυμένος με λευκό πουπουλένιο τζάκετ χάρη στην Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), της τεχνολογίας που προκάλεσε τον μεγαλύτερο θόρυβο το 2023 είναι επίσης στη λίστα.

AI-generated image of Pope Francis goes viral on social media. pic.twitter.com/ebfLK4F850

Pop Base (@PopBase) March 25, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα