Ανησυχία για τη LeAnn Rimes – Υπεβλήθη σε επέμβαση για προκαρκινικά κύτταρα

11:35 16/1/2024 - Πηγή: InStyle

Αρκετά προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει η LeAnn Rimes τα τελευταία χρόνια. Σε μια νέα ενημέρωση για την κατάστασή της, η σταρ αποκάλυψε ότι υπεβλήθη σε μικρή χειρουργική επέμβαση.

Σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram η 41χρονη τραγουδίστρια, αποκάλυψε ότι υπεβλήθησε μια “μικρή” χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση προκαρκινικών κυττάρων έπειτα από ένα μη φυσιολογικό τεστ

Παπανικολάου.

Ξεκίνησε το μήνυμά της λέγοντας ότι ο Ιανουάριος ήταν ιστορικά “ένας δύσκολος μήνας” για εκείνη. Ωστόσο, είπε ότι το 2024 ξεκίνησε ομαλά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη leann rimes cibrian (@leannrimes)

“Τα τελευταία δύο χρόνια, είτε περνούσα από οδοντιατρικές επεμβάσεις είτε ανάρρωνα από μια φωνητική αιμορραγία περίπου αυτή την περίοδο, τα οποία ήταν όλα αρκετά καταθλιπτικά. Αλλά, πρέπει να πω ότι ο φετινός Ιανουάριος ήταν χαρούμενος και εύκολος”, έγραψε. “Ωστόσο, χθες, υποβλήθηκα σε μια μικρή χειρουργική επέμβαση”.

Είπε ότι αποφάσισε να μοιραστεί την προσωπική της εμπειρία υγείας ως υπενθύμιση στους θαυμαστές της να μην αμελούν τις ετήσιες εξετάσεις τους “προκειμένου να προλάβουν έγκαιρα τις αλλαγές που μπορεί να λαμβάνουν χώρα μέσα στο σώμα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα