Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και εντυπωσιάζει με τη φυσική ομορφιά της

Η Αθηνά Οικονομάκου απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι ανήκει στις πολύ όμορφες και γοητευτικές ηθοποιούς της γενιάς της. Συγκεκριμένα, ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει εντελώς άβαφτη, κοιτώντας χαμογελαστή τον φακό. Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους, νωρίς το πρωί, καθώς πιθανότατα πήγαινε προς τα γυρίσματα της νέας σειράς που έχει ενθουσιάσει το τηλεοπτικό κοινό.

Συγκεκριμένα, η Αθηνά Οικονομάκου πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Ant1, “Ο πρώτος από εμάς”, με συμπρωταγωνιστές αξιόλογους ηθοποιούς, όπως ο Μάριος Αθανασίου, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Λένα Δροσάκη, η Βίβιαν Κοντομάρη και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Η σειρά είναι ένας ύμνος στη φιλία, στην αγάπη, στις σχέσεις, στα σημαντικά της ζωής, στους στόχους και στα όνειρα που κάποιοι δεν καταφέραν να εκπληρώσουν ή δεν προσπαθήσαν καν. Έξι φίλοι με διαφορετικές ανάγκες θα έρθουν αντιμέτωποι με την ιατρική περιπέτεια του κολλητού τους, με αποτέλεσμα να επαναπροσδιορίσουν τον εαυτό τους, τα θέλω και τις ανάγκες τους.

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Ταξίδι στο αγαπημένο τους Παρίσι με τα παιδιά τους

Keywords
Τυχαία Θέματα