Μπότες Uggs: 5 looks μάς έπεισαν να τις φορέσουμε και πάλι

10:30 6/1/2024 - Πηγή: InStyle

Οι χοντροκομμένες συντροφιές του χειμώνα, αναμφισβήτητα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του πνεύματος της εποχής. Κάθε φορά που οι θερμοκρασίες πέφτουν κατακόρυφα, τις βγάζουμε από τις ντουλάπες μας, προκειμένου να συνοδεύσουμε κάθε μας (κυριολεκτικά!) outfit! Είναι χοντρές, είναι άνετες, και παραμένουν σταθερά οι αγαπημένες μας μπότες. Παρ’ όλα αυτά, τελευταία περίμεναν στο περιθώριο της μόδας. Ή μήπως όχι;

Καθώς οι τάσεις εξελίσσονται, οι UGGs κάνουν το δικό τους comeback, αφήνοντας πίσω τις προκαταλήψεις. Αναρωτιέστε με τι άλλο μπορούμε να τις συνδυάσουμε;

Χειμωνιάτικα outfits με UGGstotal
white σύνολοMπουκλέ παντελόνι σε ανδρική γραμμήTζιν και oversized t-shirtΦόρμα και σακάκιΜάξι φούστα και preppy styleΌταν οι UGGs συναντούν το total white.

Σε ένα λευκό outfit, οι UGGs αναδεικνύονται σε ένα αναπάντεχα κομψό στοιχείο. Προτιμήστε λευκό παντελόνι, cozy πλεκτά και ένα statement πανωφόρι και συνοδεύστε τα με τα αγαπημένα σας παπούτσια σε όποια απόχρωση εσείς επιθυμείτε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tin Vcb (@tinvcb)

Ανδρική γραμμή, θηλυκή υφή

Φέρνοντας σε πρώτο πλάνο την ανδρική γραμμή, οι UGGs εκπέμπουν μια δόση ανατροπής όταν σετάρονται με το μπουκλέ παντελόνι. Η συνταγή για ένα αναπάντεχα stylish look κρύβεται στο παιχνίδι των αντιθέσεων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Viky Rader (@vikyrader)

Άνετα κομμάτια, cool αποτελέσματα

Οι UGGs ανακαλύπτουν την καλλιτεχνική πλευρά τους, και συνδυάζονται με φαρδύ τζιν και oversized t-shirt. Το αποτέλεσμα; Casual άνεση με μια δόση έντονης street style αισθητικής. Οι UGGs είναι τα νέα sneakers!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SOFIA COELHO ˙ᵕ˙ (@sofiamcoelho)

Αντιθέσεις σε όλα τα σημεία

Οι UGGs ενσωματώνονται σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, συνοδεύοντας φόρμα και σακάκι. Μια σύνθεση που αποδεικνύει πως μπορείς να έχεις τα πάντα σε ένα μόνο look και παραδόξως να ταιριάζουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julie Sergent Ferreri (@juliesfi)

Preppy και mix&match

Μια απροσδόκητη συνάντηση της παραδοσιακής preppy φινέτσας με την άνεση των UGGs. Η μάξι φούστα συναντά το casual, δημιουργώντας ένα αμφιλεγόμενο outfit που κλέβει τις εντυπώσεις. Το αντιγράφουμε αμέσως!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SOFIA COELHO ˙ᵕ˙ (@sofiamcoelho)

Keywords
Τυχαία Θέματα