Χωρίς μάσκαρα και μολύβι φρυδιών; 7 καλοκαιρινές τάσεις του μακιγιάζ που θέλουν ελάχιστα προϊόντα για να είναι σούπερ εντυπωσιακές

20:03 11/5/2024 - Πηγή: InStyle
Το απίθανο μακιγιάζ της Florence Pugh χωρίς μάσκαρα και άλλες εντυπωσιακές, μίνιμαλ τάσεις μάς εμπνέουν για τα πιο απλά μακιγιάζ που θα κυριαρχήσουν στην καθημερινότητά μας.

Γιατί να μακιγιαριστούμε αν πρόκειται να ιδρώσουμε; Ιδού η απορία. Αλήθεια, όταν έρχεται το καλοκαίρι, το μακιγιάζ μάλλον είναι το τελευταίο πράγμα που θέλουμε να κάνουμε, τουλάχιστον όσον αφορά στη δική μου περίπτωση. Τις περισσότερες μέρες, βάζω μόνο αντηλιακό με χρώμα και λίγο

ρουζ. Όταν όμως βλέπουμε υπέροχα looks στο Instagram μπαίνουμε σε πειρασμό.

Γι’ αυτό παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές από τις ωραιότερες τάσεις μακιγιάζ που είναι απλές, γρήγορες στην εφαρμογή και απαιτούν ελάχιστα προϊόντα.

#Υπερλάμψη

Το βλέπουμε εδώ και καιρό στις πασαρέλες και τα περιοδικά. Η υπερλάμψη, και δεν εννοούμε στη βάση αλλά στα βλέφαρα, είναι πλέον στην ατζέντα του μακιγιάζ μας. Οι νέες συνθέσεις σκιών κάνουν αυτήν την τάση χρηστική και εύκολη στην εφαρμογή. Για να πετύχετε τα glossy βλέφαρα, επιλέξτε υγρές σκιές αλλά ακόμα και αν δε βρείτε, οι ενυδατικές συνθέσεις για τα χείλη, όπως ένα balm ή ένα ενυδατικό gloss, θα κάνουν τη δουλειά.

#Γήινο βλέμμα View this post on Instagram

A post shared by Violette (@violette_fr)

Επιλέξτε σκούρες καφέ, μπλε και πράσινες αποχρώσεις και δημιουργήστε smokey eyes που παιχνιδίζουν στο φως.

#Χείλη και μάγουλα σε ζωηρές κόκκινες αποχρώσεις View this post on Instagram

A post shared by Loren Canby | Makeup Artist (@lorencanbymakeup)

Tomato girl και strawberry makeup look: Εκτός από τα ζωηρά χρώματα της ντομάτας και της φράουλας, εμείς προσθέτουμε και εκείνες του καρπουζιού και των μούρων. Βάλτε το ίδιο χρώμα σε μήλα και χείλη και η όψη σας θα αποκτήσει αμέσως φρεσκάδα. Ιδανικά προϊόντα γι’ αυτό το look είναι τα ρουζ σε υγρή και κρεμώδη υφή, αλλά και τα lipgloss. Εύκολο και γρήγορο.

#Χρώματα του ηλιοβασιλέματος View this post on Instagram

A post shared by Violette (@violette_fr)

Το έντονο ρουζ που θυμίζει ηλιοβασίλεμα συνεχίζει να είναι τάση. (Δείτε εδώ πώς θα το πετύχετε). Το ίδιο όμως συμβαίνει και με το ιριδίζον μακιγιάζ ματιών που έχει τα χρώματα του ήλιου καθώς δύει. Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε ροζ, πορτοκαλί ή μοβ eyeliners για να τονίσετε το εφέ.

#Φυσικά φρύδια View this post on Instagram

A post shared by Olivia Hancock (@oliviahancock_)

Αφήστε κάτω τις σκιές και τα μολύβια, είναι η εποχή των φυσικών φρυδιών! Δεν ‘γεμίζουμε’ πλέον τα φρύδια, ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Αντίθετα, τονίζουμε τα τόξα με ένα brow gel, με χρώμα ή χωρίς, για ένα φυσικό, πολυδιάστατο και ταυτόχρονα μίνιμαλ στιλ.

#Φυσικό αποτέλεσμα View this post on Instagram

A post shared by Alex Babsky Makeup Artist (@babskymakeup)

Ένα άλλο look για τα μάτια είναι το μακιγιάζ χωρίς μάσκαρα ή με διάφανη μάσκαρα. ‘Καθαρά’ μάτια με εστίαση στο δέρμα και ελαφρώς πιο έντονα χείλη: Λατρεύουμε το look της Florence Pugh.

#Μπρονζέ λάμψη View this post on Instagram

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Χρυσαφένια επιδερμίδα και μάλιστα χωρίς έκθεση στον ήλιο; Yes, please! Το μπρόνζερ, σε υγρή ή compact μορφή, είναι πλέον απαραίτητο, όχι μόνο για το καλοκαίρι αλλά όλο τον χρόνο. Συνδυάστε το με ‘καθαρά’ μάτια και φρέσκια επιδερμίδα. Προαιρετικά, μπορείτε να προσθέσετε μερικές φακίδες με τη βοήθεια ενός μολυβιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα