«Δάσκαλε που δίδασκες» -Η Victoria Beckham φόρεσε το παπούτσι που ορκιζόταν ότι δεν θα έβαζε ποτέ

20:50 27/7/2023 - Πηγή: InStyle

Μπορεί η Βarbie της Greta Gerwig να βγήκε στους κινηματογράφους μόλις πριν από μια εβδομάδα, αλλά η Victoria Beckham έχει ήδη προχωρήσει στην επόμενη ταινία που θα συζητηθεί τουλάχιστον από άποψη αισθητικής… την Polly Pocket.

Την Τρίτη, το πρώην μέλος των Spice Girls μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο σε instagram story της στο οποίο όχι μόνο φορούσε το πιο άσχημο και viral παπούτσι του διαδικτύου, αλλά

και αθέτησε στην ουσία μία από τις πιο γνωστές υποσχέσεις της. Στην φωτογραφία τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα μαύρο racerback tank top, μια ασορτί φούστα μέχρι το γόνατο και τις τεράστιες κίτρινες μπότες αποτέλεσμα της συνεργασίας της MSCHF και της Crocs.

Αυτές οι «αλλόκοτες» μπότες είναι το τελευταίο viral των social media

Ενώ μια διαφορετική εκδοχή των παπουτσιών της MSCHF σε κόκκινο έγινε για πρώτη φορά viral νωρίτερα φέτος -με τους χρήστες των social media να επισημαίνουν την ομοιότητα των παπουτσιών με αυτά της Polly Pocket-, τα παπούτσια της Beckham είχαν επίσης τις χαρακτηριστικές τρύπες της Crocs.

@victoriabeckham Via Instagram Stories

Θυμηθήκαμε όταν πριν μερικά χρόνια, το 2021, ο Καναδός τραγουδιστής Justin Bieber της έστειλε ως δώρο ένα ζευγάρι λιλά Crocs και ενώ η Beckham περιέγραψε τη χειρονομία ως «ευγενική», συνέχισε λέγοντας ότι θα προτιμούσε να πεθάνει απ΄το να τα φορέσει. «Με έκαναν να γελάσω. Η σκέψη είναι που μετράει – ευχαριστώ πολύ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MSCHF (@mschf)

Η Victoria συνδύασε το look με ένα χρυσό βραχιόλι, ένα χρυσό ρολόι και ασορτί μικροσκοπικά χρυσά σκουλαρίκια, ενώ είχε χτενισμένα τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό ponytail. Η Beckham δεν ήταν η μόνη που φόρεσε το αμφιλεγόμενο παπούτσι. Προηγουμένως και η Paris Hilton φόρεσε τα τα οποία θα κυκλοφορήσουν στις 9 Αυγούστου.

Στοιχηματίζουμε ότι κόστισε κάτι παραπάνω στην εταιρία, για να πάρει η V.B. πίσω τον λόγο της και να τα φορέσει.

Θυμάστε τις viral Big Red Boots; Επιστρέφουν με τη μορφή μιας κλασικής Timberland

Keywords
Τυχαία Θέματα