Δήμητρα Γαλάνη: Ένα live αναδρομή σε μια καριέρα 55 ετών

22:31 9/11/2023 - Πηγή: InStyle

Η Δήμητρα Γαλάνη ανεβαίνει στη σκηνή του VOX σ’ ένα live όπου θα παρουσιάσει το best μιας καριέρας 55 ετών.

Με αφορμή το νέο της άλμπουμ ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ η Δήμητρα Γαλάνη έρχεται τον Δεκέμβριο στο VOX. Μια αναδρομή στα πολύ αγαπημένα τραγούδια που όλοι ζητούσαν και περιμένουν. Η σπουδαία ερμηνεύτρια θα χαρίσει 8 μοναδικές παραστάσεις στο κοινό έχοντας μια υπέροχη μπάντα στο πλευρό της. Στη σκηνή μαζί

της και η δημιουργός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη.

Το ραντεβού είναι για τις 13 Δεκεμβρίου και για κάθε Τετάρτη στο VOX. Εκεί η Δήμητρα Γαλάνη με την Παυλίνα Βουλγαράκη θα μπλέκουν τραγούδια και ιστορίες. Το πρόγραμμα θα έχει τη σφραγίδα της μεγάλης μας ερμηνεύτριας και θα συνοψίζει τη διαδρομή μιας ολόκληρης ζωής.

Η Δήμητρα Γαλάνη έχει ξανά συνεργασία με νέους ανθρώπους, μουσικούς και καλλιτέχνες. Δημιουργούς που ξεχωρίζει. Και αυτήν τη φορά επιλέγει από τη σύγχρονη σκηνή την Παυλίνα Βουλγαράκη, ταλαντούχα δημιουργό και ερμηνεύτρια. Μαζί της ήδη έχει γράψει 2 τραγούδια, Χίλιες ζωές και Δεν είπες κάτι. Σταθερά δίπλα της ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος, ο βασικός συντελεστής στην μπάντα της. Μαζί υπογράφουν και το τελευταίο τους άλμπουμ που γράφηκε την περίοδο της πανδημίας, σε ένα σπίτι. Κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2023.

Σε έναν χώρο οικείο, πάντα παρέα με τους αγαπημένους της μουσικούς. Η Δήμητρα μαζί με την Παυλίνα δίνουν υπόσχεση για ένα πρόγραμμα με όλα τα τραγούδια που αγαπάμε. Που θα τραγουδήσουμε ξανά.

Παίζουν οι μουσικοί: Σεραφείμ Γιαννακόπουλος: τύμπανα, Στέλιος Προβής: μπάσο, Μηνάς Λιάκος: κιθάρα, Δημήτρης Αρώνης: κιθάρα, Νικόλας Γουάστωρ: πλήκτρα, synths

Keywords
Τυχαία Θέματα