Δωροθέα Μερκούρη: «Εσείς που κάνετε like στο ΄ψώνιο’, θα είσαστε πάντα μια σκιά… αποτέλεσμα ενός πατριαρχικού συστήματος»

12:36 20/8/2023 - Πηγή: InStyle

Την οργή της Δωροθέας Μερκούρη προκάλεσε ένα αρνητικό σχόλιο που έλαβε από γυναίκα follower της, στην οποία απάντησε δημόσια.

Η 49χρονη ηθοποιός, με αφορμή την δυσάρεστη αυτή διαδικτυακή αντίδραση, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δίνοντας τη δική της απάντηση.

«Εσείς κύριες που κάνετε και like στο ‘ψώνιο και χαζή’ θα έχετε πάντα ανάγκη μόνο από την ύπαρξη ενός άνδρα, Θα είσαστε πάντα μια σκιά, αφού ο φθόνος σας κυριεύει», γράφει για όσους αντέδρασαν με like στο προσβλητικό σχόλιο.

Αναλυτικά

η απάντησή της:

«Η γυναίκες δεν θα προχωρήσουμε ποτέ όσο έχουμε αυτή την συμπεριφορά η μια με την άλλη… θα είμαστε πάντα το αποτέλεσμα ενός ανδροκρατούμενο, πατριαρχικό σύστημα, αφού η μια με την άλλη δεν φτιάχνουμε το μεγάλο γυναικείο όραμα. Εσείς κύριες που κάνετε και like στο «ψώνιο και χαζή» θα έχετε πάντα ανάγκη μόνο από την ύπαρξη ενός άνδρα, Θα είσαστε πάντα μια σκιά, αφού ο φθόνος σας κυριεύει», έγραψε η Δωροθέα Μερκούρη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dorotea Mercuri (@doroteamercuri)

Δωροθέα Μερκούρη: Διακοπές με την κόρη της Γαία στη μαγευτική Βενετία – ΦΩΤΟ

Keywords
Τυχαία Θέματα