Δωροθέα Μερκούρη: Οι ξεχωριστές ευχές στην κόρη της Γαία για τα γενέθλιά της – “Σε ευχαριστώ που με επέλεξες για μαμά σου”

23:36 11/3/2023 - Πηγή: InStyle

Η Δωροθέα Μερκούρη εύχεται χρόνια στην αγαπημένη της κόρη Γαία, με μία τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η όμορφη ηθοποιός και μοντέλο, συχνά αναφέρεται στα παιδιά της με δημόσιες αναρτήσεις, μιλώντας με πολλή αγάπη και περηφάνεια. Η Δωροθέα Μερκούρη ανέβασε μία φωτογραφία της Γαίας και έγραψε στη λεζάντα μεταξύ άλλων, πόσο χαρούμενη είναι που την επέλεξε για μαμά της.

Buon Compleanno Gaia, happy Birthday

Gaia, Χρόνια πολλά αγγελούδι μου είμαι τόσο χαρούμενη που με επέλεξες για μαμά σου. I am so grateful you choose me to be your mom. Ti voglio Bene! #gaia #birthdaygirl

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dorotea Mercuri (@doroteamercuri)

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους στη Δωροθέα Μερκούρη για τα φετινά γενέθλια της κόρης της Γαίας.

H Γαία Μερκούρη είναι κόρη της γνωστής ηθοποιού Δωροθέας Μερκούρη και του πρώην συζύγου της, Γουάρντ Σρεγκχοϊρντ. Τα τελευταία χρόνια έχει σχέση με τον πρωτότοκο γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, τον Άγγελο Λάτσιο. Το νεαρό ζευγάρι μοιράζεται με τους διαδικτυακούς τους φίλους προσωπικές του στιγμές.

Δωροθέα Μερκούρη: Οι τρυφερές ευχές στην κόρη της για τα γενέθλιά της – ΦΩΤΟ

Keywords
Τυχαία Θέματα