Εύκολα, στιλάτα και ιδανικά για τον άστατο καιρό – 8 outfits για να δοκιμάσετε όταν δεν ξέρετε τι να φορέσετε

12:49 1/9/2023 - Πηγή: InStyle

Ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες, κατεβαίνουν οι θερμοκρασίες, τη μία ζεσταινόμαστε, την άλλη κρυώνουμε και μετά πάλι ζέστη! Η μεταβατική εποχή μας παίζει περίεργα παιχνίδια με τον καιρό, καθιστώντας την επιλογή του κατάλληλου ντυσίματος πρόβλημα μεταξύ προβλημάτων. Είναι η στιγμή που χρειαζόμαστε ρούχα που να μην είναι ούτε πολύ ζεστά, ούτε πολύ δροσερά, να μας προσφέρουν άνεση για την επιστροφή στην πραγματικότητα μετά τις διακοπές και να μην μας κρατούν αιχμάλωτες μπροστά στη ντουλάπα για ώρες. Άρα, τι φοράμε;

4 outfits με τζιν και
φλατ που θα φοράμε on repeat το φθινόπωροNew Preppy

Γιατί όχι μια μίνι φούστα με τα αγαπημένα μας loafers; Αυτό το σύνολο φωτίζει τη μέρα και είναι ένας ασφαλής τρόπος να αντιμετωπίσετε την αβέβαιη θερμοκρασία. Και στοιχηματίζουμε πως διαθέτετε ήδη και τα δύο στην γκαρνταρόμπα σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Comfy με Σαγιονάρες

Ποιος είπε ότι οι σαγιονάρες είναι μόνο για την παραλία; Συνδυάστε μια άνετη μπλούζα με μακρύ μανίκι με ένα χυτό παντελόνι και προσθέστε μια ζωηρή πινελιά καλοκαιριού με τις αγαπημένες σας σαγιονάρες. Πανεύκολο!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Φθινοπωρινό Dinner Date

Η επιλογή ενός outfit για ένα φθινοπωρινό dinner date μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά μην ανησυχείτε. Ένα μακρυμάνικο φόρεμα με εντυπωσιακά prints είναι η τέλεια επιλογή είτε έχει ζέστη, είτε βρέχει, είτε χιονίζει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jasmine Phillips (@jasminenicholle)

Easy Breezy Casual

Τι θα λέγατε για μια λευκή φούστα, sneakers και ένα φούτερ για το δύσκολο πρωινό σας; Αυτό το casual look αποπνέει νεανικότητα και δυναμισμό, ενώ παράλληλα σας εξασφαλίζει την απαραίτητη άνεση χωρίς να θυσιάζει το στιλ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Josefien L. G. Weyns (@josefienweyns)

Χαλαρό Ρομαντικό

Φέρτε τον εσωτερικό σας ρομαντισμό στην επιφάνεια με έναν σέξι κορσέ με λουλούδια, το πιο αγαπημένο σας τζιν παντελόνι και ένα αυστηρό σακάκι σε μουντές αποχρώσεις. Η θηλυκότητα μπορεί να είναι ταυτόχρονα χαλαρή, αλλά και δυναμική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madeline Hirsch Stamp (@lady_hadeline)

Μάξι Άνεση

Ένα μάξι shirt dress σε συνδυασμό με flat σανδάλια είναι η ιδανική επιλογή για μια μέρα γεμάτη υποχρεώσεις. Είτε πρόκειται για ψώνια, είτε για έναν χαλαρό καφέ, είτε για ατέλειωτες ώρες στο γραφείο, το outfit αυτό θα σταθεί επάξια όπου κι αν σκοπεύετε να περάσετε τη μέρα σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hang Rutjes (@lucky_girl_h)

Sweater Weather

Ο καιρός είναι πιο δροσερός; Κανένα πρόβλημα! Με ένα αμάνικο πουλόβερ και μια midi φούστα, θα είστε έτοιμες να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε καιρική συνθήκη με στιλ και κομψότητα. Τα παπούτσια, τα αφήνουμε στη δική σας ευχέρεια μιας και όλα ταιριάζουν με το συγκεκριμένο σύνολο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Bedsheet Skirts: Oι φούστες… σεντόνια είναι το στιλ που θα συνεχίσουμε να φοράμε το φθινόπωρο

Keywords
Τυχαία Θέματα