Χριστίνα Κοντοβά: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με την κόρη της στην Ικαρία – Η αποκάλυψη της ηλικίας της

Η τελευταία ημέρα του Αυγούστου και συνεπώς του καλοκαιριού είναι πολύ ξεχωριστή για τη Χριστίνα Κοντοβά, καθώς αποτελεί την ημέρα που γεννήθηκε. Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας ήρθε στη ζωή μέσα στο καλοκαίρι και έτσι κάθε χρόνο ανυπομονεί γι’ αυτή τη στιγμή.

Η Χριστίνα Κοντοβά μπορεί να γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο επάγγελμά της, καθώς διαθέτει ένα brand ρούχων που έχει αγαπηθεί από το κοινό, ωστόσο για εκείνη το σημαντικότερο είναι η μητρότητα. Η ίδια απέκτησε μία κόρη

μέσω της υιοθεσίας, την πέντε ετών Ada, η οποία της άλλαξε τη ζωή.

Μαμά και κόρη είναι αχώριστες και αυτή την περίοδο απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε ένα από τα αγαπημένα τους νησιά, την Ικαρία. Η καθημερινότητά τους είναι γεμάτη βουτιές, κολύμπι και παιχνίδια, ζώντας στιγμές ξεγνοιασιάς πριν από την επιστροφή στην Αθήνα και στους κανονικούς ρυθμούς της.

Η Χριστίνα Κοντοβά γιόρτασε τα γενέθλιά της με την κόρη της

Ανήμερα των γενεθλίων της Χριστίνας Κοντοβά, όλοι μαζί δείπνησαν σε ένα εστιατόριο και στο τέλος της βραδιάς, η εορτάζουσα έσβησε τα κεράκια της τούρτας της και έκανε την ευχή της. Η ίδια συμπλήρωσε 45 χρόνια ζωής και έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη για όλα όσα έχει.

Η Χριστίνα Κοντοβά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την κόρη της, στην οποία της δίνει ένα τρυφερό φιλί, και έκανε τους followers της να «λιώσουν».

Σε προηγούμενη ανάρτηση, η Χριστίνα Κοντοβά είχε δημοσιεύσει και το ιδιαίτερο και ανεκτίμητης αξίας δώρο που της χάρισε η κόρη της για τα γενέθλιά της. Η ίδια δεν παρέλειψε να σημειώσει: «Σ’ αγαπώ μαμά».

«-Πώς αισθάνεσαι που γίνεσαι 45;
-Τυχερή! Γιατί έφτασα τα 45, για τις εμπειρίες που έζησα, για όσα είδα, για όσους έχω, για όσα έχω, γιατί ακόμα ονειρεύομαι και για ότι θα έρθει! Ευχαριστώ για τις ευχές!», έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά σε σχετική ανάρτηση για τα γενέθλιά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kontova (@ckontova)

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Τα highlights των διακοπών τους μέσα από φωτογραφίες

 Σπύρος Μαρτίκας: Η κίνηση στα social media μετά τις φήμες χωρισμού από τη Βρισηίδα Ανδριώτου

 Στέφανος Κασσελάκης: Το 13 τ.μ. διαμέρισμα που ζούσε ο σύντροφός του στη Νέα Υόρκη πριν την γνωριμία τους

Keywords
Τυχαία Θέματα