Είναι η North West το επόμενο fashion icon της οικογένειας Kardashian;

10:24 12/1/2022 - Πηγή: InStyle

Πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε ότι η οικογένεια Kardashian θα μας απασχολεί για πολλά χρόνια ακόμα και ειδικά αν μετρήσουμε τα παιδιά όλων των αδερφών μαζί, τα οποία μεγαλώνουν καταλήγοντας να έχουν άποψη και στιλ. Ήδη η πρωτότοκη της Kim έχει αρχίσει να τραβάει την προσοχή όσον αφορά τις ενδυματολογικές της επιλογές. Το πήρε από την μαμά της όμως, ή έχει και κάτι από τον μπαμπά;

Instagram @kimkardashian

Μια μίξη και των δύο θα λέγαμε ότι αποτελεί η North West διατηρώντας από τη μία το ακριβό γούστο της Kim

και από την άλλη τον πιο loose hip hop χαρακτήρα του Kanye. Στην τελευταία της εμφάνιση, το στιλ της, ευτυχώς, τείνει προς τον δεύτερο γιατί φανταστείτε τα σχόλια που θα ακούγαμε αν βλέπαμε την 8χρονη να ντύνεται σαν την προκλητική Kim.

Instagram @kimkardashian

Η αγάπη προς τον Balenciaga πέρασε και στην κόρη που τα Χριστούγεννα ντύθηκε με φούξια ολόσωμη φόρμα του οίκου σε βελούδο.

Instagram @kimkardashian

Ενώ και το ροζ κουστούμι της είχε προκαλέσει, στρέφοντας τα φώτα πάνω της. Προσωπικά περισσότερη εντύπωση μου κάνει ότι η 8χρονη έχει στιλ παρά Instagram και designer bags.

Instagram @kimkardashian

Απ’ όσο μπορούμε να διακρίνουμε, το attitude το έχει κληρονομήσει από τον Kanye. Η Kim από την άλλη έχει περάσει στην κόρη της το μικρόβιο της προσοχής και πώς να την τραβάει με υπερβολικές εμφανίσεις. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η North μεγαλώνοντας και αν οι στιλιστικές επιλογές είναι δικές της. Όσο για ανερχόμενο fashion icon της οικογένειας… ο τίτλος τρέμει από την 5χρονη Dream που από τώρα δείχνει να έχει την τσαχπινιά.

Instagram @kimkardashian

Keywords
Τυχαία Θέματα