Ελεονώρα Μελέτη: Οι φωτογραφίες από τον γάμο – έκπληξη με τον Θοδωρή Μαροσούλη

11:11 5/7/2023 - Πηγή: InStyle

Η Ελεονώρα Μελέτη ανήρτησε αργά το βράδυ της Τρίτης 4 Ιουλίου, στα stories της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από τον γάμο – έκπληξη που της ετοίμασε ο σύντροφός της Θοδωρής Μαροσούλης. Η παρουσιάστρια όπως είχε υποσχεθεί πριν λίγες μέρες δημοσίευσε στιγμιότυπα από το μυστήριο του γάμου της

με τον θεατρικό επιχειρηματία, λίγο πριν την προγραμματισμένη βάπτιση της κόρης τους.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 30 Ιουνίου, το ζευγάρι βάπτισε την κόρη του, Αλεξάνδρα – Ωκεανίς, ενώ μέσα από τα social media αποκάλυψαν πως παντρεύτηκαν την ίδια ημέρα.

Η παρουσιάστρια μάλιστα απάντησε μέσω της εκπομπής της στο Mega, αναφέροντας πως τα πάντα γύρω από τον γάμο τα διοργάνωσε ο Θοδωρής Μαροσούλης. Η ίδια αλλά και οι καλεσμένοι έζησαν τη μοναδική έκπληξη του Θοδωρή Μαροσούλη.

«Ένιωσα περίεργα, εγώ για μια βάφτιση πήγαινα. Συμπτωματικό ήταν που φόρεσα άσπρα. Ήταν από αυτές τις εκπλήξεις, τις πολύ όμορφες. Ο Θοδωρής είναι φανταστικός στις εκπλήξεις. Εμένα μου αρέσαν πολύ. Τόσο καιρό υπέγραφα αλλά δεν ήξερα ότι υπέγραφα και για τον γάμο», τόνισε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Ελεονώρα Μελέτη: Η απάντησή της σε follower που χλεύασε το όνομα της κόρης της

Keywords
Τυχαία Θέματα