Έλλη Αγγελιδάκη-Σοφία Παθέκα: Οι throwback φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα

14:38 11/7/2023 - Πηγή: InStyle

Η Έλλη Αγγελιδάκη και η Σοφία Παθέκα είναι πολύ καλές φίλες και κουμπάρες. Οι δύο γυμνάστριες είχαν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν, όπως θα διαπιστώσετε από τις throwback φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τόσο εκείνη, όσο και η Σοφία Παθέκα ήταν από τις πιο καλλίγραμμες παρουσίες της εγχώριας showbiz. Η αλήθεια είναι ότι ακόμη και έπειτα από αρκετά χρόνια διαθέτουν αψεγάδιαστες σιλουέτες.

“Ψάχνοντας πρόσφατα να βρω παλιές

φωτογραφίες μας με τη @sofiapatheka για να της ευχηθώ για τα γενέθλιά της, βρήκα το “ντοσιέ ‘ με τις κοινές φωτογραφήσεις μας !!! Από τηλεοπτικά περιοδικά , από τη βιντεοκασέτα γυμναστικής μας , από καταλόγους με ρούχα γυμναστικής…Έχουμε φτιάξει όμορφες αναμνήσεις με τη κουμπάρα μου !!! Ωραία χρόνια τότε , ωραία χρόνια και τώρα , παράλληλες ζωές με το Σοφάκι μου ”, έγραψε η Έλλη Αγγελιδάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elli Aggelidaki (@elliaggelidaki)

“Συγκινήθηκα να ξέρεις ….
Πόσο ωραία χρόνια περάσαμε love u my girl¨, σχολίασε η Σοφία Παθέκα κάτω από την ανάρτηση της κουμπάρας της.

Πριν από λίγες μέρες η Έλλη Αγγελιδάκη είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες και βίντεο από το πάρτι γενεθλίων της Σοφίας Παθέκα στη Μαρίνα Ζέας. Οι δύο κουμπάρες εντυπωσίασαν με τη λάμψη τους και την ομορφιά τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elli Aggelidaki (@elliaggelidaki)

Έλλη Αγγελιδάκη: Μάς συστήνει τον κούκλο γιο της

Keywords
Τυχαία Θέματα