Εριέττα Κούρκουλου: «Όταν ήμουν μικρότερη είχα τεράστιο θέμα με την οικονομική άνεσή μου»

Η Εριέττα Κούρκουλου διαθέτει ένα πολύ ενεργό προφίλ στο Instagram και όποτε έχει ελεύθερο χρόνο ζητάει από τους διαδικτυακούς φίλους της να της θέσουν τα ερωτήματά τους και εκείνη να δώσει τις απαντήσεις της. Έτσι έγινε και το πρωί της Τρίτης.

Ως νέα μαμά – ο γιος της είναι περίπου 1,5 ετών – η Εριέττα Κούρκουλου

κλήθηκε να μιλήσει για την εμπειρία της σχετικά με τον θηλασμό, που απασχολεί χιλιάδες γυναίκες, για την εξωσωματική γονιμοποίηση αλλά και για την οικονομική της κατάσταση.

Αρχικά, η Εριέττα Κούρκουλου συμβούλεψε μία follower που είχε αποτυχημένη εξωσωματική, δείχνοντάς μας μια φωτογραφία από την περίοδο που εκείνη προσπαθούσε να γίνει μητέρα. «Να επιτρέπεις στον εαυτό σου να νιώσει όλα τα συναισθήματα και όταν είσαι έτοιμη να προχωρήσεις», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σε επόμενη ανάρτηση η Εριέττα Κούρκουλου απάντησε στο ερώτημα σχετικά με το πώς διαχειρίζεται τον προσωπικό χρόνο και τον θηλασμό. Τότε, η ίδια αποκάλυψε το πρόγραμμα που ακολουθεί:

«Μετά από 16 μήνες έχουμε καταφέρει επιτέλους και μετά από αρκετές δυσκολίες, να κάνουμε ένα γεύμα την ημέρα. Ο Νίκος όταν έλειπα στη δουλειά δεν το ζητούσε, μόνο όταν ήμασταν μαζί. Αλλά πλέον έχει δεχτεί ότι θηλάζουμε μόνο βράδυ. Δεν ήταν εύκολο».

Τέλος, η Εριέττα Κούρκουλου αναφέρθηκε στην οικονομική κατάστασή της και αν υπήρξε ποτέ περίοδος που ήθελε να μην έχει αυτή την άνεση: «Όταν ήμουν μικρότερη είχα τεράστιο θέμα με την οικονομική μου άνεση. Σήμερα, όμως εστιάζω στη δυνατότητα που μου δίνει να προσφέρω βοήθεια όπου υπάρχει ανάγκη».

Διαβάστε ακόμα:

 Ίσμα Τουλάτου: Συγκινεί το «αντίο» της ΕΣΗΕΑ – Τα τελευταία λόγια πριν καταρρεύσει

 Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό του Survivor

 Survivor All Star: Τι τηλεθέαση σημείωσε ο ημιτελικός;

Keywords
Τυχαία Θέματα