Εmily Ratajkowski: Θα πρωταγωνιστήσει σε νέα κωμική σειρά – Ποιος θα είναι ο ρόλος της;

21:33 3/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Emily Ratajkowski θα είναι στο καστ της επερχόμενης κωμικής σειράς του Netflix “Too Much”, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Variety.

Η σειρά “Too Much” θα ακολουθεί τη ζωή της Jessica, μιας εργασιομανής Νεοϋορκέζας στα τριάντα της. Η πρωταγωνίστρια ξεπερνάει έναν χωρισμό που πίστευε ότι θα κρατούσε για πάντα. Αφηγείται ιστορίες, περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και ξαφνικά αποφασίζει να μετακομίσει στο Λονδίνο.

Εκεί γνωρίζει τον Felix

και συνειδητοποιεί ότι η “περίεργη” σχέση τους είναι πολύ δυνατή, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Θα πρέπει όμως να αναρωτηθούν: “Μιλούν” πραγματικά οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί την ίδια γλώσσα;

Η Ratajkowski θα υποδυθεί την Polly, την πρώην κοπέλα του Felix, η οποία είναι εντελώς αντίθετη με την προσωπικότητα της Jessica.

Η Dunham γράφει και σκηνοθετεί το “Too Much”, το οποίο περιλαμβάνει πρωτότυπη μουσική από τον σύζυγό της, Luis Felber. Η κωμικός Megan Stalter θα πρωταγωνιστήσει ως Jessica και ο Will Sharpe θα υποδυθεί τον Felix. Μαζί τους θα είναι οι Richard E. Grant, Stephen Fry, Michael Zegen, Rita Wilson, Adele Exarchopoulos και η Adwoa Aboah.

Αν και το Netflix δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη καμία πληροφορία, είναι σχεδόν σίγουρο πως η νέα σειρά θα βρίσκεται σύντομα στη streaming πλατφόρμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα