Επέστρεψε η Ελένη Μενεγάκη μετά την περιπέτεια με το μάτι της – Πώς έγινε το ατύχημα

15:00 31/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε σήμερα κανονικά στον αέρα μετά το ατύχημα που είχε χθες στο μάτι της.

Η παρουσιάστρια στο ξεκίνημα της εκπομπής θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές την μικρή περιπέτεια που είχε εξηγώντας πως όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ μπήκε στο μάτι της μία ακίδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

«Καλησπέρα σας. Σαν ψέμα μου φαίνεται που δεν ήμουν χθες στην εκπομπή. Σαν ψέμα ότι έγινε ό,τι έγινε χθες και σήμερα είμαι εδώ. Πόσο χαίρομαι που είμαι εδώ. Ήταν κάτι το οποίο μπορούσε να διορθωθεί. Θα λες τώρα τι της διόρθωσαν στο μάτι. Ευτυχώς το ότι έφυγα γρήγορα από εδώ και ότι το κανάλι -όχι μου επέτρεψε- με παρότρυνε… Γιατί είχε να κάνει με το μάτι. Και με τα μάτια δεν παίζεις όταν κάτι έχει γαντζωθεί μέσα. Ευχαριστώ το μεγάλο μας κανάλι και τους συνεργάτες μου» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Η ίδια εξήγησε στη συνέχεια: «Είναι αυτό που τα βλέπεις όλα σε ένα λεπτό και λες “αυτό ήταν”. Και ειδικά εμείς τα κορίτσια με τα μολύβια μέσα στα μάτια. Γιατί έτσι έγινε. Να σου μπει ξαφνικά σαν ακίδα μες στο μάτι από τα μολύβια. Περαστικά. Όλα καλά συμβαίνουν και ατυχήματα. Δε μίλησα σε άνθρωπο. Με είδαν να φεύγω τρέχοντας. Είχα πάθει τέτοια ταραχή με το που έβγαλα φωτογραφία και είδα που ήταν αυτό γαντζωμένο μέσα στο μάτι μου».

Η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής εξομολογήθηκε μάλιστα πως χθες έφτασε σπίτι της το μεσημέρι και ένιωσε περίεργα… «έξω από τα νερά» της.

«Χθες που πήγα σπίτι μου μεσημεριάτικα είπα “και τώρα τι κάνεις Ελένη;”» αποκάλυψε η ίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα