Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: “Όταν ήμουν μικρότερη, είχα τεράστιο θέμα με την οικονομική μου άνεση”

15:19 11/7/2023 - Πηγή: InStyle

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση είναι αρκετά δραστήρια στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τους προβληματισμούς και τις σκέψεις της για κοινωνικά θέματα. Το πρωί της Τρίτης έκανε ένα q&a στο οποίο απάντησε μεταξύ άλλων σε ερωτήσεις σχετικά με τον θηλασμό και για το αν υπήρξε στιγμή που θα προτιμούσε να μην είχε αυτή την οικονομική άνεση.

“Όταν ήμουν μικρότερη, είχα τεράστιο θέμα με την οικονομική μου άνεση. Σήμερα όμως εστιάζω στη δυνατότητα που μου δίνει να προσφέρω βοήθεια όπου

υπάρχει ανάγκη”, ήταν η απάντηση που έδωσε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση σε αυτή την ερώτηση.

Σχετικά με το πόσες φορές θηλάζει τον γιο της την ημέρα, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση απάντησε: “Μετά από 16 μήνες έχουμε καταφέρει επιτέλους και μετά από αρκετές δυσκολίες, να κάνουμε ένα γεύμα την ημέρα. Ο Νίκος όταν έλειπα στη δουλειά δεν το ζητούσε, μόνο όταν ήμασταν μαζί αλλά πλέον έχει δεχθεί ότι θηλάζουμε το βράδυ μόνο (δεν ήταν εύκολο)”.

Σε σε άλλη ερώτηση για τον γιο της έγραψε: “Ο Νίκος δεν πάει ακόμα σχολείο. Ήθελα να τον πάω από Σεπτέμβρη αλλά το ιδανικό λένε ότι είναι μετά τα 2,5 χρόνια”.

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Η ανάρτηση για τη δυσάρεστη εμπειρία της σε βάπτιση – “Η καρδιά μου ράγιζε και αρκετοί καλεσμένοι γελούσαν”

Keywords
Τυχαία Θέματα