Φωτεινή Δάρρα στο instyle.gr: Η κόρη μου και ο σύζυγός μου με κάνουν πιο δυνατή και εξωστρεφή

21:40 6/9/2023 - Πηγή: InStyle

Η Φωτεινή Δάρρα έχει ερμηνεύσει μοναδικά και σπουδαία τραγούδια στην καριέρα της. Μία καριέρα δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες, Έλληνες και ξένους, που όπως τονίζει η ίδια είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Αφήνουν τους νέους καλλιτέχνες να αναπτυχθούν… Η εξαιρετική καλλιτέχνης έχει διανύσει ήδη μια καλλιτεχνική πορεία γεμάτη επιτυχία και καταξίωση, αγάπη από το κοινό και αναγνώριση καθώς και παραδοχή του ταλέντου της από τους συναδέλφους της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε στο instyle.gr και την Αθηνά Δαβαρία

για τα μελλοντικά της σχέδια, το νέο τραγούδι της που μας πάει… «Μια εκδρομή» αλλά και για τη μεγάλη συναυλία της, στις 24 Σεπτεμβρίου, στο Αττικό Άλσος.

Η Φωτεινή Δάρρα, αναφερόμενη στην εξωστρέφεια που τη χαρακτηρίζει τα τελευταία χρόνια τόνισε πως οφείλεται στον σύζυγό της και την κόρη της, οι οποίοι την κάνουν να νιώθει πιο δυνατή και να αφήνεται…

“Ένα παιδί, ένας καλός σύντροφος και μερικοί αληθινοί φίλοι είναι ό,τι χρειάζεσαι για να νιώσεις ότι πατάς γερά στα πόδια σου και να αφεθείς να ζήσεις”.

Credit: foteini.darra/Instagram

Έχεις σπουδάσει θέατρο και μιούζικαλ. Οι ερμηνείες σου βασίζονται σε μία έντονη θεατρικότητα. Σε είδαμε και πρόσφατα στο J2US, όπου η παρουσία σου εκεί ήταν έκπληξη, με την καλή έννοια της λέξης. Ένιωσα ότι ήρθες πιο κοντά στο κόσμο. Σε έναν κόσμο που ίσως κάποιες φορές σε είχε λίγο πιο μακριά σαν εικόνα.

Χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό, γιατί ήταν ένα από τα ζητούμενα. Δεν ήταν όμως το βασικό ούτε και το μόνο… Βασικό ζητούμενο ήταν μέσα από μία εκπομπή, η οποία σημειώνει μεγάλη τηλεθέαση μπαίνοντας στα σπίτια πολλών ανθρώπων κάθε Σάββατο, να περάσουν κάποια μηνύματα που θεωρώ πολύ σημαντικά για την κοινωνία. Ξεκινώντας από το πολύ καλό ρεπερτόριο, το οποίο τραγουδήσαμε μαζί με τον Πάνο Τριανταφύλλου και με την απίστευτη συνεργασία μας. Αισθάνθηκα ότι είναι ένας άνθρωπος που πρεσβεύει τις ίδιες αξίες, που θέλω και εγώ να πρεσβεύω μέσα από την δουλειά μου.

Είμαστε και οι δύο στον τομέα μας – ας μου επιτραπεί η έκφραση – αθλητές. Αυτός είναι Ολυμπιονίκης στην ξιφασκία. Λέω Ολυμπιονίκης και όχι Παραολυμπιονίκης, γιατί δεν μου αρέσει αυτή η έκφραση. Πιστεύω είναι καιρός να φύγει το πρώτο συνθετικό της λέξης και να αρχίσει να υιοθετείται για όλους χωρίς εξαίρεση ο όρος «ολυμπιονίκης», για αυτό και τον επισημαίνω με κάθε ευκαιρία. Ο Πάνος είναι ένας άνθρωπος που κάνει μέσα από τον αθλητισμό καλό στη χώρα του. Το ίδιο προσπαθώ και εγώ από τη δική μου πλευρά και οι συνάδελφοί μου με τους οποίους μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες, όχι μόνο ρεπερτοριακά γιατί αυτό μπορεί να ακουστεί εστέτ, αλλά κυρίως ανθρώπινα.

Διαμάντια μπορεί να συναντήσει κανείς και στο λαϊκό ρεπερτόριο, που εκφράζει το λαϊκό αίσθημα ενώ ταυτόχρονα σέβεται τον ακροατή. Άλλωστε οτιδήποτε έχει ως στόχο το καλό του λαού, είναι βαθιά και ειλικρινά λαϊκό.

Επομένως, ο Πάνος Τριανταφύλλου ήταν ένας λόγος, να αποφασίσεις να συμμετάσχεις στην συγκεκριμένη εκπομπή;

Ήταν ο βασικός λόγος που αποφάσισα να το κάνω, γιατί θεωρούσα ότι πραγματικά θα κάνει τη διαφορά η παρουσία του Πάνου και η συνεργασία μας. Τελικά την έκανε και μάλιστα πολύ παραπάνω από αυτό που πίστευα. Είχα πολύ καλή αίσθηση από την αρχή αλλά δεν είχα ιδέα που μπορούσε να φτάσει. Έβλεπα κάθε φορά η δυναμική να αυξάνεται. Ο ίδιος γινόταν όλο και καλύτερος μέσα από δουλειά, πρόβες και πάρα πολύ καλή διάθεση από μεριάς του, που έδειχνε πως ήθελε να μαθαίνει όσα μπορούσε περισσότερα. Τον έβλεπα να εξελίσσεται τραγουδώντας πολύ όμορφα τραγούδια ενός δύσκολου και διαχρονικού ρεπερτορίου. Αυτή η εικόνα λοιπόν, αυτού του όμορφου ανθρώπου που με το που τον έβλεπες, έλεγες αμέσως πόσο καθαρός είναι μέσα από τις επιλογές του, νομίζω ότι πέρασε όμορφα μηνύματα στον κόσμο.

Έχετε παραμείνει φίλοι;

Είμαστε φίλοι για πάντα. Αυτό δεν αλλάζει μετά από τόσα που μοιραστήκαμε. Του έκανα πρόταση να ασχοληθεί με το τραγούδι, αλλά δεν έχει χρόνο. Μου εξήγησε πως όταν ασχολείσαι με τον αθλητισμό σε αυτό το επίπεδο πρωταθλητισμού, δεν μπορείς να επενδύσεις χρόνο σε κάτι άλλο ταυτόχρονα και έχει δίκιο. Μέσα από τη συνύπαρξη και τη συνεργασία μας, γνωρίζει καλά πως και το τραγούδι είναι ένα είδος πρωταθλητισμού όταν αναμετριέσαι με τα ιερά τέρατα όπως οι μεγάλοι μας συνθέτες, στιχουργοί και ερμηνευτές. Ήδη από την εποχή του J2US ήταν πολύ περιορισμένος ο χρόνος του. Τότε είχε κάνει μία παύση και για αυτό ανέλαβε τον ρόλο του διαγωνιζόμενου.

Credit: foteini.darra/Instagram

Κατά τη διάρκεια της καριέρας σου έχεις κάνει πάρα πολλές συνεργασίες με πολύ σπουδαίους δημιουργούς. Τι σου έχουν αφήσει αυτά τα ονόματα της εγχώριας αλλά και της διεθνούς μουσικής σκηνής;

Όλοι μου άφησαν κάτι διαφορετικό αλλά και μια κοινή αίσθηση: Ότι οι μεγάλες προσωπικότητες και οι μεγάλοι καλλιτέχνες έχουν κοινά χαρακτηριστικά. Ένα από αυτά που έχουν είναι ότι νιώθουν βαθιά μέσα τους σίγουροι για τον εαυτό τους και έτσι αφήνουν και τον άλλον να υπάρξει δίπλα τους και να αναπτυχθεί. Εγώ ήμουν πολύ τυχερή που βρέθηκα κοντά σε τόσο σημαντικούς καλλιτέχνες και δημιουργούς. Όσο πιο σπουδαίος ήταν ο καλλιτέχνης που ερχόμουν σε επαφή και συνεργασία, τόσο πιο πολύ χώρο μου έδινε και τόσο πιο πολλά μάθαινα.

Είμαι αληθινά ευτυχισμένη που συνεργάστηκα και γνώρισα από κοντά – κυρίως που τη γνώρισα γιατί γίναμε φίλες- τη Βίκυ Μοσχολιού. Εκείνη την εποχή ρεπερτοριακά δεν ήμασταν πολύ κοντά, είχαμε τραγουδήσει όμως τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη σε συναυλίες του συνθέτη.

Επίσης νιώθω τυχερή που γνώρισα την Τζένη Βάνου, της οποίας τραγούδησα το ρεπερτόριο. Είμαι ευλογημένη που συνεργάστηκα και έμαθα από τον Μίκη Θεοδωράκη, τον μεγάλο μας συνθέτη, τον Γιάννη Μαρκόπουλο και τόσους άλλους, Έλληνες και ξένους.

Εύχομαι οι επόμενες γενιές να έχουν την τύχη να έρθουν σε επαφή με τόσο σπουδαίους καλλιτέχνες. Εύχομαι πραγματικά να φτιάξουμε και εμείς ένα αφήγημα για την επόμενη γενιά, το οποίο θα έχει στοιχεία από αυτή την ποιότητα και την αξία.

Σε μία συνέντευξή σου, σε είχα ακούσει να λες ότι ο ορισμός του καλλιτέχνη είναι οι καινούργιες αφετηρίες…

Έτσι νιώθω. Και αυτό είναι που μας κάνει εμάς τους καλλιτέχνες να αισθανόμαστε πάντα νέοι! Ακόμα και όταν γερνάμε οπτικά, διατηρούμε μέσα μας αυτή τη δύναμη, την ορμή της νεότητας, γιατί πραγματικά «γεννάμε» συνέχεια και γεννιόμαστε ξανά και ξανά.

Ο καλλιτέχνης καταρχήν δεν πρέπει να φοβάται να εκτεθεί. Δεν πρέπει να φοβάται τα καινούργια πράγματα, δεν πρέπει να φοβάται να προσπαθεί καινούργια πράγματα. Αντίθετα πρέπει να τα κυνηγά! Άρα λοιπόν, ο ορισμός του καλλιτέχνη για μένα είναι αυτή η διαρκής αναζήτηση καινούργιας αφετηρίας, νέων εμπειριών.

Credit: foteini.darra/Instagram

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει να έχεις μία περισσότερη εξωστρέφεια. Αυτό πως προέκυψε; Ήταν δικό σου θέλω; Μεγαλώνοντας, ωριμάζοντας;

Είναι όλα μαζί. Είναι δικό μου θέλω, γιατί ένιωσα πιο ελεύθερη τώρα που μεγαλώνω ένα παιδί. Είμαι απολύτως συμφιλιωμένη με το μεγάλωμά μου και προσπαθώ να δέχομαι με χαρά τα θετικά που φέρνει η ωριμότητα. Ακόμα και ο πόνος που αισθάνεσαι ορισμένες φορές στη ζωή σου και η δυνατότητα να τον μετουσιώσεις, να τον μετατρέψεις σε κάτι πολύ δυνατό και όμορφο για τον κόσμο, είναι μια από τις σπάνιες χαρές που μας δίνει η ωριμότητα. Πολλές φορές χρησιμοποιώ τον πόνο που έχω βιώσει για να ερμηνεύσω ένα τραγούδι. Άρα λοιπόν, η ωριμότητα μπορεί να είναι κάτι πολύ όμορφο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Foteini Darra Official (@foteini.darra)

Εμένα με αλλάζει προς το καλύτερο. Αυτό έγινε κυρίως με τη γέννηση της κόρης μου, με τη σχέση μου και τον γάμο μου, με την όλη αλλαγή που έγινε στη ζωή μου έκτοτε. Ένα παιδί, ένας καλός σύντροφος και μερικοί αληθινοί φίλοι είναι ό,τι χρειάζεσαι για να νιώσεις ότι πατάς γερά στα πόδια σου και να αφεθείς να ζήσεις. Αυτό καταλαβαίνει το κοινό σε εμένα και το μεταφράζει ως εξωστρέφεια. Αυτή τη σιγουριά που αισθάνομαι επειδή έχω ανθρώπους δίπλα μου που με αγαπάνε και τους αγαπώ. Πλέον ξέρω καλά ποια είμαι και τι θέλω.

Αναφέρθηκες στην κόρη σου. Έχει καλλιτεχνική φλέβα;

Η κόρη μου έχει ερεθίσματα καλλιτεχνικά από τη μέρα που γεννήθηκε κι αυτό γιατί ήθελα ούτως ή άλλως να έχει μία παιδεία καλλιτεχνική, όχι με τη φιλοδοξία ή τη ματαιοδοξία, όπως θες πες το, του γονιού που είναι καλλιτέχνης και θέλει να κάνει και το παιδί του καλλιτέχνη. Ούτε το ευχόμουν ούτε το απευχόμουν να γίνει καλλιτέχνης. Ήξερα όμως κάτι από τη στιγμή που γεννήθηκε. Ότι ο καλλιτέχνης και στο μπουκάλι να τον κλείσεις θα κατορθώσει να βγει. Βλέποντάς την να μεγαλώνει καταλαβαίνω πως έχει κλίση στην τέχνη και βλέπω ότι αυτή η κλίση έχει και τη δυνατότητα να μετατραπεί σε ένα ταλέντο. Γιατί λέω κλίση και όχι ταλέντο;

Ο κόσμος ονομάζει συνήθως ταλέντο αυτό που στην πραγματικότητα είναι φυσική κλίση. Το ταλέντο όμως είναι η μετεξέλιξη της κλίσης και η απόδειξη μέσα από το έργο του κάθε καλλιτέχνη. Η Ρωξάνη έχει πολύ έντονη κλίση στα καλλιτεχνικά. Είναι στην υπέροχη παιδική χορωδία Rosarte, μια χορωδία διεθνούς επιπέδου, παίζει τσέλο, το οποίο έχει επιλέξει μόνη της, ζωγραφίζει όμορφα, χορεύει, παίζει θέατρο. Μάλλον το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο.

Credit: foteini.darra/Instagram

Δεν θα μπορούσε να ήταν αλλιώς γιατί και ο σύζυγός σου είναι πιανίστας, οπότε ζει σε ένα σπίτι καλλιτεχνών. Είναι εύκολο ένα ζευγάρι να ακολουθεί το ίδιο επάγγελμα;

Για εμάς είναι εύκολο. Πλέον είναι εύκολο γιατί ξέρουμε και οι δύο ότι ακόμα και αν είναι αυστηρός ο ένας με τον άλλον, θα είναι για το καλό του και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Να ξέρεις ότι ο άλλος δε σου λέει τίποτα με κακία ή υστεροβουλία ούτε γιατί θέλει να σε πικάρει. Πολλές φορές τα ζευγάρια, προσπαθούν να πικάρουν ο ένας τον άλλον, να τον μειώσουν ίσως γιατί έχουν κουραστεί από τη συνύπαρξη. Εμείς είμαστε καλά μαζί. Μπορεί να ακούσω μια παρατήρηση από τον Γιώργο και από παρόρμηση να πω «τι είναι αυτό που λες;» ή να μου κακοφανεί προς στιγμή. Όμως, μετά κάθομαι και το σκέφτομαι και το εκτιμώ.

Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικός μουσικός και ακούγοντάς τον, μόνο να πάρεις μπορείς, δεν είναι δυνατόν να χάσεις. Το ίδιο λέει και ο ίδιος για μένα, ότι πολλές φορές του αναδεικνύω την πλευρά του τραγουδιστή, του αποκαλύπτω μια οπτική που μέχρι τώρα, επειδή δεν είχε σχέση τόσο κοντινή με έναν τραγουδιστή ή μία τραγουδίστρια, δεν την έβλεπε τόσο καθαρά. Του αποκαλύπτω πώς ένας τραγουδιστής μεταφράζει μία μελωδία, πώς προσεγγίζει τον στίχο.

Σίγουρα ο ένας προστατεύει τον άλλον επί σκηνής. Εκείνος εμένα και εγώ αυτόν. Βέβαια ο Γιωργος δεν έχει πολλή ανάγκη από προστασία, έχει και το πιάνο του άλλωστε μπροστά του! (γέλια) Εγώ είμαι λίγο πιο εκτεθειμένη μόνο με ένα μικρόφωνο στο χέρι!

Τον θαυμάζεις;

Ναι, μα δεν γίνεται αλλιώς. Από ένα σημείο και πέρα οι άνθρωποι μέσα στη σχέση γίνονται και φίλοι, συνοδοιπόροι, σύντροφοι. Μόνο αν θαυμάζει ο ένας τον άλλον μπορεί να παραμείνει ζωντανή η σχέση.

Credit: foteini.darra/Instagram

Έχει υπάρξει κάποιο δημοσίευμα που έχει γραφτεί για σένα και σε έχει φέρει σε δύσκολη θέση, σε στεναχώρησε;

Έχουν γραφτεί κατά καιρούς πολλά, δεν είναι ένα που με έχει στεναχωρήσει. Εμένα με στεναχωρεί όταν γράφονται ανακρίβειες. Ας πούμε ένα που με είχε στεναχωρήσει ήταν πριν χρόνια και ενώ ήμουν στην παραλία με την κόρη μου. Ήταν δυο χρονών και κάποια στιγμή της έκανα μία αγαπησιάρικη γκριμάτσα. Την έκφραση που ανοίγουμε τα μάτια και κάνουμε έντονη χειρονομία αλλά σε στιλ «θα σε φάω αγάπη μου». Με βγάζει τότε ένας παπαράτσι φωτογραφία και η λεζάντα γράφει: κοιτάξτε πως μιλάει στο παιδί της! Εγώ εντωμεταξύ δεν έχω μιλήσει ποτέ στο παιδί άσχημα καθώς δεν θεωρώ ότι η λύση βρίσκεται στο να φωνάξεις ή να μιλήσεις απότομα. Όλα λύνονται με ηρεμία και διάλογο. Αισθάνθηκα τόσο άσχημα όταν είδα αυτό το fake δημοσίευμα. Είναι ανεπίτρεπτο να γράφονται κακίες και πολύ περισσότερο όταν αφορούν και αθώα πλάσματα όπως είναι τα παιδιά.

Φυσικά είμαι ανοιχτή σε κάθε εποικοδομητική κριτική για τη δουλειά μου. Μακριά από εμάς όμως οι εμπαθείς κριτικές, οι λίβελοι που μοναδικό στόχο έχουν να βλάψουν για να εξυπηρετήσουν «ανώτερα συμφέροντα».

Πρέπει να σου πω ότι θυμώνω το ίδιο πολύ όταν θίγουν συναδέλφους μου.

Έχει τύχει να με κριτικάρουν χωρίς να έχουν δει την παράσταση, πριν καν γίνει η συναυλία. Το θεωρώ ανέντιμο. Ο κόσμος δεν το ξέρει αυτό, αλλά έχει γραφτεί κριτική για μένα χωρίς η δημοσιογράφος να έχει δει την παράσταση, πριν ανέβει. Αναφέρομαι στην παράσταση της Τζένης Βάνου που είχαμε κάνει στο Παλλάς.

Άκουσε με και απόρριψέ με. Φυσικά αφού βγαίνουμε δημόσια, σε κάποιους θα αρέσουμε, σε κάποιους άλλους δεν θα αρέσουμε. Δεν μπορείς όμως να ασκήσεις κριτική, και πόσο μάλλον εμπαθή κριτική, αν δεν έχεις παρακολουθήσει κάτι. Υπάρχουν άνθρωποι που μιλούν αρνητικά για μένα χωρίς να με έχουν δει live ποτέ, ούτε μια φορά στη ζωή τους. Αυτό δηλώνει καθαρή εμπάθεια. Θα έπρεπε να βάζει σε σκέψεις τον κόσμο γιατί συμβαίνει αυτό με κάποιους καλλιτέχνες, ενώ άλλοι βρίσκονται πάντα στο απυρόβλητο.

Το δε πιο δυσάρεστο όλων είναι όταν ασχολούνται με την οικογένειά μου και την προσωπική μου ζωή. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που έχουν δώσει λαβές, ούτε βγαίνω στα κοσμικά συνέχεια, ούτε κάνω εμφανίσεις με καινούργιους συντρόφους συνέχεια. Ούτε αλλάζω τους ερωτικούς συντρόφους προκειμένου να δίνω τροφή τέτοιου τύπου.

Έχεις μιλήσει πολλές φορές με πάρα πολύ όμορφα λόγια για την Τζένη Βάνου, από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες της χώρας μας. Πότε συναντήθηκες για πρώτη φορά μαζί της και πώς ένιωσες που μίλησε δημοσίως, με τόσο καλά λόγια για σένα.

Με την Τζένη Βάνου συναντηθήκαμε για πρώτη φορά στην τηλεοπτική εκπομπή «Στην υγειά μας». Εκεί τραγούδησα παρουσία της το τραγούδι «Εδώ τελειώνει ο ουρανός», που είχε πει στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Μου είχαν κοπεί τα πόδια… Όταν τελείωσα είπα: «Δεν ξέρω πως το έκανα αυτό!». Κι εκείνη μου απάντησε: «Ευτυχώς που το τόλμησες. Αλίμονο αν καλοί τραγουδιστές όπως εσύ, δεν έλεγαν τα τραγούδια καλών τραγουδιστών». Ήταν από τις ωραιότερες στιγμές που έχω ζήσει στα χρόνια που τραγουδάω. Συγκινήθηκα πολύ.

Κρατώ επίσης ένα τηλεφώνημά της που θα σου διηγηθώ, γιατί αξία έχει να σου πω και πράγματα που ίσως δε ξέρει ο κόσμος. Την είχα προσκαλέσει σε μία συναυλία μου και μου τηλεφώνησε γιατί δεν θα κατάφερνε να παρευρεθεί για προσωπικούς λόγους που δεν είναι ανάγκη να αναφερθούν.

Θυμάμαι ότι μου είπε “θέλω να ξέρεις ότι όταν σε ακούω να τραγουδάς χαίρομαι που ακούω τα τραγούδια μου από την φωνή σου. Χαίρομαι βέβαια πολύ όταν τα ακούω και από τη φωνή της κόρης μου. Μου αρέσει ο τρόπος που τα λες και δε μπορώ να το πω αυτό για όλους που έχουν πει τα τραγούδια μου“. Αισθάνθηκα μεγάλη τιμή κυρίως επειδή έχω αποκτήσει κόρη και ξέρω πόσο μεγάλη αγάπη νιώθουμε για τα παιδιά μας και πόσο πολύ τα θαυμάζουμε και επειδή η Αθηνά Ρηγοπούλου είναι και αυτή μία γυναίκα με πολύ ωραία φωνή. Και τώρα που το λέω συγκινούμαι…

Επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά αυτό που σου είπα και προηγουμένως, ότι δηλαδή όλοι οι σπουδαίοι καλλιτέχνες δεν έχουν λόγο να μην είναι και δοτικοί.

Credit: foteini.darra/Instagram

Όπως γνωρίζουμε θα έχεις τη χαρά να τραγουδήσεις τα τραγούδια της στο Αττικό Άλσος στην Αθήνα στις 24 Σεπτέμβρη;

Ναι. Θα είναι μια βραδιά με πολλά από τα τραγούδια της, ελληνικά και ξένα τραγούδια που την επηρέασαν αλλά και από το προσωπικό μου ρεπερτόριο.

Με το καινούργιο σου τραγούδι «Μία εκδρομή» κάνεις δυναμική επιστροφή…

Χαίρομαι πολύ για τη συνεργασία μου με τον Αντώνη Μίτζελο που υπογράφει το μουσική αυτού του τραγουδιού. Με τον Αντώνη γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, από τότε που ξεκίνησα. Τον γνώρισα ως μουσικό και συνεργάτη της Ελευθερίας Αρβανιτάκη. Τον έβλεπα στις συναυλίες να παίζει και να τραγουδάει μαζί της. Πολλά τραγούδια που έχει γράψει τα έχω χαρεί και τα έχω ζηλέψει με την πολύ καλή έννοια. Τώρα ήρθε η ευκαιρία μέσα από την Alpha Records και τον Αντώνη Μαρκόγιαννη να γνωριστούμε καλύτερα.

Γνωρίζεσαι καλύτερα με έναν μουσικό, όταν γνωρίζεσαι μουσικά. Με τον Αντώνη ανήκουμε στην ίδια μουσική οικογένεια. Είναι η αρχή μιας ωραίας συνεργασίας. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχιστεί και το πιστεύω γιατί έχουμε κάθε λόγο να την συνεχίσουμε. Η Ρεβέκκα Ρούση έχει γράψει υπέροχους στίχους και την ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό. Ανέμελοι, δροσεροί, διαφορετικοί. Έβαλε στο στόμα μου και λόγια που δεν είχα πει τραγουδιστικά ποτέ μέχρι τώρα. Λόγια πιο ελεύθερα και φρέσκα τα οποία διασκέδασα γιατί έπαιξα και λίγο! Δημιουργήθηκε επίσης ένα πολύ ωραίο βίντεο κλιπ που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Μαρούδας, Ζακυνθινός συντοπίτης μου να το πω και να το καμαρώσω, νέο παιδί καταπληκτικός. Συμμετέχει ο ηθοποιός Στέφανος Λώλος με τον οποίο περάσαμε πολύ όμορφα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Πήγαμε στον Σχοινιά μια τέλεια εκδρομή! Μόνο το μπάνιο έλειπε!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Foteini Darra Official (@foteini.darra)

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Τα μελλοντικά μου σχέδια είναι καινούργια τραγούδια. Επίσης προχωράω για πρώτη φορά σε ένα τηλεοπτικό βήμα έκπληξη.

Θα πραγματοποιήσω εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας όπου θα ολοκληρωθούν με τη μεγάλη συναυλία μου στο Αττικό Άλσος που διοργανώνει η Περιφέρεια Αθηνών, στις 24 Σεπτεμβρίου. Βεβαίως συνεχίζω τις εμφανίσεις μου στο Half Note, όπου θεωρώ ότι είναι ο χώρος μου πλέον. Πρόκειται για έναν πανέμορφο χώρο που έχουν παίξει απίστευτα γκρουπ και φοβεροί καλλιτέχνες, Έλληνες και ξένοι. Κάθε φορά αισθάνομαι μεγάλη τιμή που με τιμά ο κόσμος με την παρουσία του. Στον ζεστό χώρο του half note γινόμαστε μια αγκαλιά!

Φωτεινή Δάρρα: Η σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγό της και την κόρη τους

Keywords
instyle, δαρρα, instyle, half note, οφείλεται, θεατρο, j2us, ξιφασκία, καιρος, instagram, official, θες, λύση, fake, live, θεσσαλονικη, αθηνα, alpha, ελλαδα, note, νουμερα τηλεθεασης, αξια, eurobank alpha, alpha eurobank, Καλή Χρονιά, οφειλετες δημοσιου, αλλαγη ωρας 2012, η ζωη ειναι ωραια, ξανα, κοινωνια, instagram, φεστιβαλ θεσσαλονικης, ομορφα λογια, τηλεθεαση, αττικο αλσος, βιντεο, ξιφασκία, βημα, γυναικα, δουλεια, ηθοποιος, καριερα, μουσικη, ονοματα, τραγουδια, τυχη, υγεια, φυσικη, φωτογραφια, alpha, αγαπη, αλσος, ανθρωπος, απιστευτα, αρβανιτακη, ασχολεισαι, βικυ, βικυ μοσχολιου, βραδια, βρισκεται, γινει, γινεται, γινονται, δυναμη, δυνατοτητα, δειτε, δικη, δωσει, εγινε, ευκαιρια, ευκολο, ειλικρινα, ειπε, εκφραση, εννοια, εξωστρεφεια, επενδυσεις, εποχη, επρεπε, επιτυχια, τεχνη, ζευγαρια, ζωη, ζωη μου, ιδεα, ιδια, ιδιο, ειδος, ηρθες, ηρεμια, θες, εικονα, κλιση, λεζαντα, λύση, λογια, λωλος, λογο, μακρια, ματια, ματαιοδοξια, μελωδια, μηνυματα, μιουζικαλ, μοσχολιου, μπανιο, μπορεις, παντα, οικογενεια, οπτικα, ωριμοτητα, ορμη, ορος, οφείλεται, παιδι, παιδια, παλλας, πεπρωμενο, πιανο, πιο πολυ, ποιοτητα, ρολο, σαββατο, συζυγο, συνεχεια, σκεψεις, σπιτι, σπιτια, στομα, σχεδια, τζενη βανου, τιμη, τραγουδιστρια, φεστιβαλ, φυσικα, φωνη, φορα, χρονος, χαρα, ομορφα, αδυνατο, αυστηρος, δικιο, ελληνικα, εμφανισεις, fake, φιλοι, για σενα, half note, χωρα, κακια, μια φορα, μπροστα, note, official, ποδια, θελω να, θετικα, υπεροχη, βεβαιως, ωραιο, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα