Ράνια Τζίμα για Blue Horizon: «Κάποιοι λένε ψέματα ακόμα και αυτή την ώρα στον υπουργό»

Σάλος έχει προκληθεί από τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά, ο οποίος έχασε τη ζωή του, όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον έσπρωξαν στη θάλασσα, ενώ εκείνος προσπαθούσε να επιβιβαστεί.

Το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, με τη Ράνια Τζίμα να ξεσπάει από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA για την κατάσταση που επικρατεί στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Η δημοσιογράφος

αναρωτιέται πού βρίσκεται η πολιτεία μια τέτοια στιγμή, ενώ τονίζει την απουσία λιμενικών, οι οποίοι θα μπορούσαν να είχαν αποτρέψει το κακό.

«Άνθρωποι από το ευρύτερο περιβάλλον ισχυρίζονται ότι κάποιοι λένε ψέματα ακόμα και αυτή την ώρα στον υπουργό. Αυτή είναι εικόνα απόλυτης διάλυσης. Είναι απολύτως απαράδεκτη. Στο βίντεο βλέπουμε καθαρά ότι δεν υπάρχει λιμενικός.

Ο υπουργός δηλώνει πως τον ενημέρωσαν ότι ήταν εκεί ο λιμενικός και προσέτρεξε αλλά εγώ δεν τον βλέπω… Έχουμε και κάποιους λιμενικούς που θα έπρεπε να είναι στη θέση τους αλλά δεν ήταν αλλά δεν ξέρει και κανείς που είναι. Αν αυτό είναι εικόνα, δεν ξέρω τι να πω…», ανέφερε αρχικά η Ράνια Τζίμα.

Όταν η δημοσιογράφος συνέχισε το ρεπορτάζ, η παρουσιάστρια ειδήσεων τη διέκοψε, τονίζοντας τον λόγο που επιμένουν στην απουσία των λιμενικών από το λιμάνι τη στιγμή που αναχωρούσε το πλοίο. «Να εξηγήσουμε γιατί επιμένουμε σε αυτό: Διότι αν υπήρχαν εκεί στη θέση τους οι λιμενικοί, έστω εκείνοι θα μπορούσαν πιθανώς να έχουν παρέμβει και να έχουν σώσει αυτόν τον άνθρωπο. Έστω αυτό…», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Ράνια Τζίμα αναρωτήθηκε εμφανώς απογοητευμένη και εκνευρισμένη με τη στάση της πολιτείας: «Υπάρχουν δύο άνθρωποι που έκαναν αυτό το έγκλημα, η πολιτεία που ήταν για να προστατέψει τον 36χρονο; Να το απαντήσουμε αυτό… Ένας άνθρωπος πνίγεται στη θάλασσα, επειδή ένας καπετάνιος φεύγει έτσι από το λιμάνι, η πολιτεία που βρίσκεται;».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Παπαγεωργίου: Έκανε το love story τους με τη Δανάη Μιχαλάκη τραγούδι – Το τρυφερό video clip

 Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι πρόβες στο πλατό πριν την πρεμιέρα του «Happy Day»

 My Style Rocks: Πρώην Σταρ Ελλάς συμμετέχει στο παιχνίδι – Στον αέρα το πρώτο trailer

Keywords
Τυχαία Θέματα