Γαλλικό μανικιούρ με διπλό ombre: Η οπτική ψευδαίσθηση που έγινε τάση στα νύχια

11:10 21/9/2023 - Πηγή: InStyle

Υπάρχει λόγος που το γαλλικό μανικιούρ έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου.

Ως απλό σχέδιο που δείχνει εκπληκτικό σε κάθε μήκος και σχήμα νυχιού, προσφέρεται για κάθε στιλ. Είτε προτιμάτε παστέλ ή πιο τολμηρές αποχρώσεις, υπάρχει πάντα ένα σχέδιο που ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ.

Την ίδια ώρα, όταν νομίζεις ότι έχεις δει κάθε δυνατό τρόπο να φορέσεις το στυλ, το διαδίκτυο λέει το αντίθετο. Το πιο πρόσφατο που έγινε viral είναι η τάση

στα νύχια με διπλό ombre, ένα εντυπωσιακό σχέδιο που ενσωματώνει κλασικά στοιχεία γαλλικού μανικιούρ με ποικίλες χρωματικές διαβαθμίσεις .

Γνωστό και ως νύχια οπτικής ψευδαίσθησης, το σχέδιο χρησιμοποιεί δύο διαφορετικά χρώματα βερνικιού και μια βαθιά γαλλική άκρη για να δημιουργήσει μια δροσερή τονική εμφάνιση. Όσον αφορά τις πολλές επαναλήψεις που έχουν προηγηθεί, το διπλό ombre nail είναι ένα από τα πιο δημιουργικά μέχρι σήμερα. Με ποικίλα χρώματα σε ανοιχτόχρωμες και σκούρες αποχρώσεις, το εφέ μιμείται το φως καθρέφτη και έχει μια δελεαστική γοητεία στα μακριά νύχια . Με τη δυνατότητα να είναι διακριτική ή υπερβολική ανάλογα με το χρωματικό συνδυασμό που θα επιλέξετε, οι ατελείωτες δυνατότητες είναι ακριβώς ο λόγος που αυτή η εμφάνιση θα αντέξει τον κύκλο τάσης με γρήγορο φωτισμό.

Παρακάτω, η TZR συγκέντρωσε μερικές από τις καλύτερες απόψεις για την τάση του μανικιούρ για να εμπνεύσει τη δική σας εμφάνιση. Είτε έχετε extensions, κοντά νύχια ή σχήμα αμυγδάλου, θα βρείτε ένα σχέδιο που θα λατρέψετε.

Cherry Cola Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Najiyah (@ji.nailed.it_)

Ο συνδυασμός κόκκινου και μαύρου είναι δύο κλασικά χρώματα νυχιών που φαίνονται όμορφα σε όλες τις επιδερμίδες. Αποτελούν τέλειες επιλογές για την τάση του διπλού ombre.

Πανέμορφο Jade Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @nailsbystephh

Το πράσινο ήταν από τα πιο δημοφιλή χρώματα στα νύχια τελευταία. Μάλιστα θεωρήθηκε και μια από τις τάσεις που πρέπει να υιοθετήσετε για το φθινόπωρο. Από μέντα έως σμαράγδι, διάφορες αποχρώσεις συνδυάζονται σε αυτό το σχέδιο για μια εμφάνιση που μιμείται έναν υπέροχο πολύτιμο λίθο από νεφρίτη. Μόλις στεγνώσουν τα νύχια, περάστε τα με ένα ελαφρύ χρυσό βερνίκι glitter για αστραφτερό αποτέλεσμα.

Τσίχλα Ροζ Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NAILS BEA – NAIL ARTIST & EDUCATOR (@nailsbeaa)

Η αισθητική του «soft girl» εξακολουθεί να ανθεί, ειδικά όταν πρόκειται για την τέχνη των νυχιών. Αντί να συνδυάζει πολλά ροζ βερνίκια, αυτή η εμφάνιση χρησιμοποιεί λευκό για να κάνει το χρώμα της τσίχλας πιο απαλό και πιο προσιτό. Τα χρώματα συναγωνίζονται επίσης αυτά του αυθεντικού γαλλικού μανικιούρ. Επομένως, εάν δεν σας ενδιαφέρει να απομακρυνθείτε πολύ από το σχέδιο, αυτή είναι μια καλή επιλογή για να κάνετε την εμφάνιση πιο επίκαιρη.

Σύντομη & Γλυκιά Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα