Η Beyonce συνεργάζεται με την Adidas και δίνει άλλη διάσταση στο athleisure

Η Beyonce ξέρει πως να πρωτοπορεί και να δίνει λάμψη ακόμη και στο πιο sport outfit. Υπογράφει σε συνεργασία με την Adidas μια συλλογή που έχει στόχο την ενότητα – ανεξαρτήτως καταγωγής, τάξης, χρώματος ή θρησκείας – προωθώντας τη δημιουργική προσπάθεια κάθε ατόμου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση

κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

adidas x IVY PARK

Η adidas x IVY PARK γιορτάζει λοιπόν το τέλος της χρονιάς με την πέμπτη συλλογή της που ονομάζεται HALLS of IVY και διαθέτει ξεχωριστά στυλ φτιαγμένα τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά. Τα κυριότερα σημεία της capsule collection περιλαμβάνουν patchwork puffer jackets, παλτό με παγιέτες, πλεκτά παντελόνια, κοστούμια, φούστες, κορμάκια και sneakers, με celebrities όπως η Natalia Bryant, η Ava Phillippe, ο Deacon Phillippe, ο James Harden και η Jalen Green να πρωταγωνιστούν στην διαφημιστική καμπάνια.

adidas x IVY PARK

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

adidas x IVY PARK

Η 40χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε πρόσφατα μια σειρά εικόνων στον λογαριασμό της στο Instagram όπου φορούσε τρία outfits από τη νέα συλλογή, το ασπρόμαυρο καρό σακάκι με το ασορτί παντελόνι (είναι ήδη sold out) και το σουτιέν με φερμουάρ, τα οποία συνδύασε με oversized γυαλιά ηλίου Louis Vuitton, χρυσά σκουλαρίκια κρίκους και sneakers Adidas. Όπως ήταν αναμενόμενο οι… καρδούλες έπεσαν βροχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα