Η JLo επαναφέρει τις timberland boots στη μόδα

Αν είχατε καιρό να δείτε τις timberland boots να κυκλοφορούν στο δρόμο, συνηθίστε τις, γιατί η JLo τις επαναφέρει στη μόδα. Το μποτάκι φορέθηκε από την τραγουδίστρια σε μια κοινή εμφάνιση του ζευγαριού με τον πιο απλό τρόπο, συνδυασμένο με ένα jean, και ο κόσμος των social media άρχισε να παραληρεί.

Τα μποτάκια Timberland ή αλλιώς του ξυλοκόπου, είναι ένα trend που ξεκίνησε από το βουνό, αλλά κατέληξε στις πόλεις όπου και αγαπήθηκε πολύ. Ιδιαίτερα από τους celebrities, οι οποίοι ας είμαστε ειλικρινείς, δεν το αποχωρίστηκαν ποτέ.

@lofficielparis@gotceleb

Η Jennifer Lopez συγκεκριμένα είναι fan των παπουτσιών και το αποδεικνύει συχνά. Effortless look που συνδυάζεται με τα πιο βαριά πανωφόρια, οι timberland boots έχουν αυτό το κάτι που οι celebrities λατρεύουν.

@sandrarose

Ρωτήστε την Rihanna που δεν τις αποχωρίζεται με τίποτα, στα πιο κρύα μέρη γιατί τα Barbados δεν είναι και το πιο κατάλληλο μέρος για τα συγκεκριμένα μποτάκια.

@[email protected]

Η Khloe Kardashian φοράει τις timberland boots με το απόλυτο ταίρι τους, το military jacket, ενώ η μαμά της Kris Jenner πιστή στην πολυτέλεια επιλέγει γούνα, αθλητικές φόρμες και μια καθημερινή… πανάκριβη τσάντα.

@instyle.com

Ο unisex χαρακτήρας τους μας κάνει να τα βλέπουμε εξίσου και σε άντρες. Ο Drake έχει δηλώσει λάτρης και σωστά πράττει αφού του πάνε.

@instyle.com@ladyfashioniser

Τα μοντέλα ψηφίζουν κι αυτά timberland boots. Η Cara Delevingne και η Bella Hadid τις φοράνε με τον πιο ανεπιτήδευτο τρόπο κι εμείς ξανά ανοίγουμε τις ντουλάπες μας για να δούμε πού έχουμε κρύψει εκείνα τα παρόμοια μποτάκια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
JLo,