Η Blake Lively πειθαρχεί τα παιδιά της με έναν… περίεργο τρόπο

15:34 11/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η Blake Lively σίγουρα διαφέρει από τις υπόλοιπες μητέρες.

Η 34χρονη ηθοποιός και ο σύζυγός της, Ryan Reynolds αποτελούν ένα από τα πιο hot ζευγάρια της showbiz. Παντρεύτηκαν το 2012 και από τότε έχουν φέρει στον κόσμο τρία παιδιά: την Betty, την Inez και την James. Οι δυο γονείς κάνουν το καλύτερο που μπορούν, ώστε να μεγαλώσουν τις κόρες τους με τον πιο σωστό τρόπο. Παρόλα αυτά, μερικές

φορές τα γλυκά κοριτσάκια τους γίνονται λίγο… απείθαρχα και η διάσημη μητέρα αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο, για να τα ηρεμήσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively Reynolds|FANPAGE (@blake.liively)

Πριν από λίγες ημέρες, η Blake Lively έδωσε μια συνέντευξη με αφορμή το φετινό The Met Gala. Σχολίασε παλαιότερα iconic looks της από τη λαμπερή εκδήλωση μόδας. Δεν θα μπορούσε, φυσικά, να παραλείψει την εικόνα της από το 2018.

Blake Lively: Θα κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με την ταινία “Seconds”

“Αυτή είναι με σιγουριά η αγαπημένη μου εμφάνιση όλων των εποχών, πρόκειται για μια εντυπωσιακή Versace τουαλέτα. Γενικά ασχολούμαι πολύ με τον σχεδιασμό των φορεμάτων μου, δεν ξέρω αν φταίει που το ζώδιο μου είναι παρθένος ή εάν δεν έχω κάτι άλλο να κάνω στη ζωή μου”, δήλωσε χιουμοριστικά η Blake. “Στην αρχή είχε μικρότερη ουρά, οπότε πήραμε το φόρεμα και προσθέσαμε μήκος. Κάναμε επίσης μερικές παραλλαγές, για να ολοκληρωθεί το φόρεμα”, ανέφερε.

“Όταν τα παιδιά μου έχουν υφάκι, τους δείχνω φωτογραφίες από εκείνο το look και τους λέω ‘αυτή είναι η μητέρα σας’. Προσπαθώ να τα πείσω ότι ανήκω στη βασιλική οικογένεια και ότι είναι τυχερά που τα μεγαλώνω εγώ. Δεν το πιστεύουν όμως, δεν τα πείθω”, είπε γελώντας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively Fan (@alwayslively)

Keywords
Τυχαία Θέματα