Οι αποκαλύψεις της Halsey για την κατάσταση της υγείας της

12:27 11/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η Halsey αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας, ύστερα από τον τοκετό.

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει μια αξιοθαύμαστη καριέρα στον χώρο της μουσικής και, ταυτόχρονα, η προσωπική ζωή της είναι καλύτερα από ποτέ. Αυτή και ο σύντροφός της, Alev Aydin απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό για πρώτη φορά μαζί τον Μάρτιο του 2019. Η σχέση τους εξελίχθηκε πολύ γρήγορα και, μάλιστα, τον Ιούνιο του 2020 έκαναν ασορτί τατουάζ. Στις αρχές του 2021 ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς και λίγους μήνες αργότερα έφεραν στον κόσμο τον γιο τους, Ender Ridley. Όλα φαίνονται να πηγαίνουν τέλεια για την 27χρονη,

όμως η ίδια αποκάλυψε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη halsey (@iamhalsey)

Η Halsey δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram μια σειρά από βίντεο, στα οποία εξηγεί την κατάσταση της υγείας της. Αναφέρει μερικά από τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει, καθώς και το σύνδρομο με το οποίο συσχετίζεται το καθένα από αυτά.

“Ξέρω ότι πολλοί από εσάς αναρωτιέστε για το τι συμβαίνει με την υγεία μου. Κάποιοι παρακολουθήσατε το χθεσινό TikTok μου, στο οποίο επιβεβαίωσα ότι είμαι αλλεργική κυριολεκτικά στα πάντα”, ξεκίνησε λέγοντας. “Προφανώς η υγεία μου έχει αλλάξει πολύ από όταν έμεινα έγκυος και γέννησα. Ξεκίνησα να γίνομαι πολύ, πολύ, πολύ άρρωστη. Ήμουν κάπως άρρωστη στο μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής μου, αλλά μετά τον τοκετό άρχισα να γίνομαι πολύ χάλια”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη halsey (@iamhalsey)

“Μπήκα στο νοσοκομείο για αναφυλαξία μερικές φορές και μου συνέβησαν και κάποια ακόμη πράγματα. Στην ουσία, αφότου είδα… 100.000 γιατρούς, διαγνώστηκα με σύνδρομο Ehlers-Danlos, σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας, σύνδρομο Sjögren και σύνδρομο ενεργοποίησης μαστοκυττάρων”, αποκάλυψε η Halsey. Εδώ να σημειώσουμε ότι φοράει ένα μόνιτορ καρδιάς. “Θα μπορούσε να είναι κάποιο αυτοάνοσο νόσημα, γιατί με ταλαιπωρούν εδώ και πολλά χρόνια, ειδικά δεδομένης της ενδομητρίωσης που έχω”, σχολίασε.

Στο τέλος καθησύχασε τους θαυμαστές της και τους είπε να μην ανησυχούν, αφού έχει ήδη βρει ένα πλάνο θεραπείας. Επίσης, κάνει πρόβες για την περιοδεία της και είναι πολύ ενθουσιασμένη για αυτό το νέο κεφάλαιο. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη halsey (@iamhalsey)

Keywords
Τυχαία Θέματα