Η Chiara Ferragni με Dior στην πρεμιέρα του The Ferragnez στο Μιλάνο

11:00 6/12/2021 - Πηγή: InStyle

Η Chiara Ferragni πάντα ξέρει πως να εντυπωσιάζει. Για την πολυαναμενόμενη ιταλική τηλεοπτική σειρά της χρονιάς σε παραγωγή Amazon Studios, το The Ferragnez, που βλέπει την επιχειρηματία και influencer με την οικογένειά της, και την πρεμιέρα στο Μιλάνο, επέλεξε ένα μακρύ φόρεμα υψηλής ραπτικής Dior.

Photo by Daniele Venturelli/WireImage

Το φόρεμα ήταν

φτιαγμένο ειδικά για εκείνη από τη Maria Grazia Chiuri, δημιουργική διευθύντρια του γαλλικού οίκου και μακροχρόνια φίλη της Chiara – το 2018, είχε επίσης υπογράψει το νυφικό της. Σε πράσινη και μπλε απόχρωση, με πολύ ανοιχτό πλέγμα, το οποίο συνδυάζει φωτεινές χάντρες πάνω από το τούλι, ήταν σίγουρα ένα… dress to impress.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Τέσσερα άτομα, 300 ώρες κεντήματος και άλλες 100 ώρες τελικής εργασίας στο ατελιέ, χρειάστηκαν για να μετατραπεί η custom made εμφάνιση της Chiara σε πραγματικότητα. Το αποτέλεσμα; Εκπληκτικό! H δεξιοτεχνία των εργατών του maison και η διαχρονική κομψότητα του Dior, σε συνδυασμό με το εκλεπτυσμένο γούστο της Chiuri, κατάφεραν να δώσουν στο κλασικό παραμυθένιο φόρεμα, νέο touch.

Keywords
Τυχαία Θέματα