Οι celebrities λατρεύουν την Celia Kritharioti: 10 looks που αποδεικνύουν ότι είναι η βασίλισσα του κόκκινου χαλιού

10:17 6/12/2021 - Πηγή: InStyle

Όταν πρόκειται για celebrities και κόκκινο χαλί, η Celia Kritharioti ξέρει ακριβώς πώς να το κάνει. Δεν είναι τυχαίο ότι η σχεδιάστρια αποτελεί την αγαπημένη επιλογή των διάσημων. Τα couture ρούχα της είναι σχεδιασμένα για λαμπερά events, shows και σκηνή. Sexy cuts, strass και φλογερά φορέματα είναι η υπογραφή της. Οι celebrities την αγαπούν κι εμείς βλέπουμε ακριβώς για ποιον λόγο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

Η influencer Leonnie Hanne έχει επιλέξει πολλές φορές να φορέσει δημιουργίες της Celia Kritharioti. Από πρεμιέρες ταινιών μέχρι και το κόκκινο χαλί στο φεστιβάλ των Καννών, κάθε φορά που η Leonnie ντύνεται με την σχεδιάστρια, κλέβει τις παραστάσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celia Kritharioti (@celiakritharioti)

Πρόσφατα το super model αγγελάκι Andriana Lima, φόρεσε ένα εντυπωσιακό λευκό σχέδιο της σχεδιάστριας στα British Fashion Awards και μαγνήτισε τα βλέμματα. Για την Andriana Lima θα μου πείτε πρόκειται, αλλά το ρούχο έχει πάντα σημασία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celia Kritharioti (@celiakritharioti)

Ένα μίνι φόρεμα, κεντημένο με λαμπερά πετράδια της συλλογής άνοιξη/καλοκαίρι 2018, επέλεξε να φορέσει η Britney Spears στα Hollywood Beauty Awards. Το αποτέλεσμα, αστραφτερό!

@deluxmagazine

Η νέα μας αγαπημένη Anya Taylor Joy διακοσμημένη με φιόγκους δια χειρός Celia Kritharioti. Το fun εντυπωσιακό φόρεμα έκανε σίγουρα αίσθηση.

@billboard

Την σχεδιάστρια τιμάει και η JLo κι όχι λίγες φορές, αφού συχνά θα την δείτε να φοράει Celia Kritharioti στις συναυλίες της. Αυτή τη φορά στην φωτογράφιση του Billboard, η λατίνα τραγουδίστρια επέλεξε το απόλυτο signature look.

@elsahosk/instagram

Το οποίο είχε γίνει viral μετά την εμφάνιση του μοντέλου Elsa Hosk. Η λαμπερή δημιουργία που αποτελείται από δυο κομμάτια αναδεικνύει τους πιο καλοσχηματισμένους κοιλιακούς και έκτοτε έχει φορεθεί από την JLo και την Rita Ora μέχρι και την Foureira.

@instyle.gr

Πίσω, στο 2014 Celia Kritharioti είχε φορέσει και η Kim Kardashian, η οποία επέλεξε ένα φλογερό κόκκινο φόρεμα με αποκαλυπτικό μπούστο.

@missbloom

Η πιο γνωστή μαμά του Gossip Girl, Kelly Rutherford με elegant δημιουργία της σχεδιάστριας. Κεντήματα και πούπουλα έδωσαν μια φρέσκια πνοή στην σικάτη ηθοποιό.

@ladytimescyprustimes

Τα κομμάτια της κατάλληλα και για την σκηνή δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την γκαρνταρόμπα μιας pop τραγουδίστριας. H Camilla Cabello ανήκει κι αυτή στη λίστα της σχεδιάστριας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celia Kritharioti (@celiakritharioti)

Η παλαιότερα pussycat doll, Nicole Scherzinger με λευκή δημιουργία κεντημένη με κρύσταλλα Swarovski και πέρλες σε φιλανθρωπικό gala.

Keywords
Τυχαία Θέματα