Η Dakota Johnson επέλεξε ένα πολύ ιδιαίτερο print που δίχασε τους θαυμαστές της

14:44 20/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η Dakota Johnson έδειξε την πιο ‘groovy’ εκδοχή του κλασικού κοστουμιού.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός κάνει πάντα εντυπωσιακές red carpet εμφανίσεις. Πρόσφατα παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας ‘Cha Cha Real Smooth’, στην οποία συμμετέχει, που σύμφωνα με την πλοκή ένας νεαρός άντρας που εργάζεται ως διοργανωτής Bar Mitzvah party,

γίνεται φίλος με μια μητέρα και την αυτιστική κόρη της. Έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει επίσημα στις 17 Ιουνίου από την Apple TV+. Η δραματική κωμωδία σε σκηνοθεσία του Cooper Raiff παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στο φεστιβάλ κινηματογράφου ‘South by Southwest’, στο Austin του Texas. Η 31χρονη πρωταγωνίστρια περπάτησε το κόκκινο χαλί της διοργάνωσης και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η Anne Hathaway φόρεσε το πιο… χαρούμενο outfit της άνοιξης Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosy_Daki_Jamie (@dakota_jamie_backup)

Η Dakota απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό των παπαράτσι, φορώντας ένα άκρως θηλυκό power suit. Επέλεξε ένα σακάκι σε γήινες αποχρώσεις, με έντονους ώμους και ιδιαίτερο μοτίβο. Το ασορτί παντελόνι είχε ένα μεγάλο φερμουάρ και ήταν σε στιλ καμπάνα. Συνδύασε το Gucci κοστούμι της ανοιξιάτικης 2022 συλλογής του φίλου της Alessandro Michele με ένα μπεζ lingerie κορμάκι του ίδιου οίκου. Ολοκλήρωσε το στιλάτο σύνολο με μαύρες μυτερές γόβες, vintage κοσμήματα και το λαμπερό χαμόγελό της.

Η Dua Lipa φορά κόκκινο και ανατρέπει τους κανόνες της μόδας

Το print ήταν μια τολμηρή επιλογή. Αλλά παρόλο που δίχασε τους θαυμαστές της, ένα είναι σίγουρο, έκλεψε τις εντυπώσεις με την παρουσία της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dakota Johnson’s Closet (@dakotajohnsonscloset)

Keywords
Τυχαία Θέματα