Η Doja Cat δημιουργεί μουσική για το «The Victoria’s Secret World Tour»

Νέα μουσική «σελίδα» θα γυρίσει η Doja Cat και μαζί της θα παρασύρει και τη διάσημη εταιρεία εσωρούχων, Victoria’s Secret. Πιο συγκεκριμένα, η ράπερ θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο νέο της κομμάτι, μετά το megahit άλμπουμ της το 2021, Planet Her.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε

από το χρήστη Doja Cat (@dojacat)

Η κυκλοφορία αυτή δεν θα γίνει σε τυχαίο timing, αλλά λίγο πριν την περιοδεία της στις ΗΠΑ, την Scarlet Tour, που αναμένεται να ξεκινήσει αυτό το Halloween.

The Victoria’s Secret World Tour

Πριν από αυτό όμως, αναμένεται να τη δούμε στο The Victoria’s Secret World Tour. Πρόκειται για μια μεγάλη στιγμή όχι μόνο για τη Doja Cat, αλλά και για το ίδιο το brand: Η εκδήλωση αυτή, εν μέρει fashion show και εν μέρει ντοκιμαντέρ, σηματοδοτεί την πρώτη επιστροφή του brand Victoria’s Secret στις οθόνες μας, μετά την τελευταία τηλεοπτική επίδειξη εσωρούχων το 2018.

«Η Victoria’s Secret ήταν πάντα μια τόσο αγαπημένη εταιρεία για μένα από πολύ νωρίς και μου αρέσει που μπορώ να το λέω αυτό ακόμα και σήμερα» δηλώνει χαρακτηριστικά πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής στο Prime Video στις 26 Σεπτεμβρίου. «Το να είμαι μέρος ενός παγκόσμιου φαινομένου όπως το Victoria’s Secret World Tour ήταν μια απίστευτη εμπειρία» προσθέτει.

Μέσω του World Tour, οι θαυμαστές της Victoria’s Secret θα γνωρίσουν τους VS20. Eίναι μια ομάδα 20 δημιουργών από όλο τον κόσμο που συνεργάστηκαν με το brand, για να δημιουργήσουν σύνολα σε μια νέα φανταστική εκδοχή του χαρακτηριστικού runway show.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria’s Secret (@victoriassecret)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria’s Secret (@victoriassecret)

Η Doja Cat μάλιστα, συμμετείχε και η ίδια στη διαδικασία του σχεδιασμού των δημιουργιών, συμβάλλοντας με τις ιδέες της και στο σχέδιο των συνόλων της δικής της εμφάνισης. Στα outfits αυτά συμπεριλαμβάνεται και ένα φουτουριστικό σύνολο από λάτεξ σε nude απόχρωση. Το σχεδίασε η ίδια μαζί με την ομάδα της Victoria’s Secret και τον δημιουργικό της διευθυντή, Brett Alan Nelson.

«Επειδή η περιοδεία είναι μια γιορτή της δύναμης και του μοναδικού ταλέντου των δημιουργών, θέλαμε πραγματικά να στείλουμε αυτό το μήνυμα μέσω αυτής της εμφάνισης», λέει η ίδια. «Ένιωσα τόσο δυνατή και γεμάτη αυτοπεποίθηση φορώντας αυτά τα κομμάτια, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα».

Όπως πολλοί από εμάς, λέει, βλέπει τη Victoria’s Secret ως μία από τις επιρροές που τη βοήθησαν στη διαμόρφωση της προσωπικής της άποψης για την ομορφιά και το σεξαπίλ. «Η άποψή μου για το τι με κάνει όμορφη, σέξι και με αυτοπεποίθηση έχει εξελιχθεί τόσο πολύ με τα χρόνια, αλλά πάντα ήξερα ότι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το πώς νιώθω για τον εαυτό μου.»

«Για εμένα, σέξι είναι να νιώθω άνετα στο σώμα μου και να γιορτάζω τον εαυτό μου γι’ αυτό που είμαι. Η συμμετοχή μου στην περιοδεία με βοήθησε πραγματικά να συνδεθώ με αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα