Η Eva Longoria φόρεσε ένα μαύρο slip dress και παρέδωσε μαθήματα θηλυκότητας

10:38 22/4/2024 - Πηγή: InStyle

Εμπνευσμένη, δυναμική, γοητευτική. Aυτά είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που προσδίδουν στην Eva Longoria μια μοναδική λάμψη. Είναι μια από τις πιο αγαπημένες γυναίκες στον χώρο της ψυχαγωγίας και της μόδας. Και με αφορμή τα 50α γενέθλια της κολλητής της Victoria Beckham, η Longoria δείχνει ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός και η θηλυκότητα μπορεί να ακτινοβολεί με κάθε δυνατό τρόπο.

Η Eva
με σατινέ μαύρο φόρεμα

Δεν υπάρχει τίποτα πιο θηλυκό από ένα σατινέ μαύρο φόρεμα σε μάξι μήκος και με λεπτή τιράντα για να γιορτάσεις τα γενέθλια της αγαπημένη σου φίλης με άποψη και sexiness. Ωστόσο, η Eva κατάφερε να βρει κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό. Γιατί, το slip dress ενσωμάτωνε στο ντεκολτέ του μαύρη διάφανη δαντέλα, αποκαλύπτοντας με διακριτικό τρόπο ορισμένα σημεία του σώματός της. Με μία μαύρη δερμάτινη τσάντα, ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα και ελάχιστα κοσμήματα, η Eva ολοκλήρωσε το εορταστικό outfit που εντυπωσίασε τους πάντες. Τα μαλλιά της ήταν ίσια και τραβηγμένα πίσω, ενώ το μακιγιάζ της σε γήινους τόνους και με glossy λάμψεις.

Ο José Bastón και η Eva Longoria πηγαίνοντας στο πάρτι της Victoria Beckham για τα 50 χρόνια, στο Λονδίνο.Photo by Ricky Vigil M / Justin E Palmer/GC Images Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Delight Magazine | مجله هنری (@thedelightmagazine)

Το πάρτι της οικοδέσποινας έγινε στο ιδιωτικό club Oswald’s στο Mayfair του Λονδίνου. Εκεί το στιλ και ο χορός θριάμβευσαν με τη Victoria να χορεύει πάνω στο τραπέζι.

Girl Gang

Η φιλία μεταξύ της Eva Longoria και της Victoria Beckham αντιπροσωπεύει ένα παράδειγμα αλληλεγγύης και στήριξης μεταξύ δυναμικών γυναικών στον κόσμο της διασημότητας. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2007, όταν η οικογένεια Beckham μετακόμισε στο Los Angeles λόγω της καριέρας του David στο ποδόσφαιρο. Από τότε, η Longoria και η Beckham έγιναν αναπόσπαστο μέρος η μία της άλλης, δημιουργώντας μια πραγματική φιλία. Η Longoria έχει δηλώσει ότι η Beckham είναι μία από τις πιο αστείες και καλόκαρδες γυναίκες που έχει συναντήσει. Ενώ από την άλλη, η ίδια η Beckham αναφέρει την Longoria ως την πιο πιστή και αφοσιωμένη φίλη της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Delight Magazine | مجله هنری (@thedelightmagazine)

Girls power!

Keywords
Τυχαία Θέματα