Η Kendall Jenner φόρεσε το απόλυτο φόρεμα για το Πάσχα

18:28 2/4/2024 - Πηγή: InStyle

Κάθε χρόνο, οι διάσημες στο Hollywood μάς εκπλήσσουν με τα στιλάτα τους ντυσίματα στις διάφορες γιορτές και εκδηλώσεις. Φέτος, όμως, η Kendall Jenner ξεχώρισε ιδιαίτερα, καθώς φόρεσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα για το Πάσχα που έκλεψε τις εντυπώσεις. Και όχι, δεν ανήκει ούτε στο φλοράλ trend, ούτε στο παστέλ, είναι όμως εξίσου ρομαντικό και θηλυκό!

Το πνεύμα του Πάσχα
ντύνει τη μόδα

Κάθε φορά που πλησιάζει το Πάσχα, η μόδα ανακαλύπτει νέους τρόπους για να ενσωματώσει το πνεύμα της εορτής σε δημιουργίες ρούχων. Φέτος, η Kendall Jenner αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα και να μας δώσει όση έμπνευση είχαμε ανάγκη. Δημιουργώντας ένα εκπληκτικό ντύσιμο που συνδύαζε την παράδοση με την καινοτομία πόνταρε στο bow trend.

Αντί να ακολουθήσει τα συνηθισμένα πασχαλινά χρώματα και μοτίβα, το μοντέλο επέλεξε ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα. Σε άλφα γραμμή, προκειμένου να αποδείξει πως η κομψότητα μπορεί να είναι πάντα στη μόδα. Το φόρεμα αυτό δεν ήταν μια συνηθισμένη επιλογή για μια ανοιξιάτικη γιορτή. Ωστόσο συνδύαζε τη φινέτσα με τον αέρα της εποχής.

Πώς έμοιαζε το ονειρεμένο αυτό φόρεμα; Το πιο σημαντικό είναι ότι είχε μοναδικές λεπτομέρειες που το έκαναν να ξεχωρίζει. Με δύο μαύρους φιόγκους που έδεναν σαν τιράντες χαριτωμένα στους ώμους, μανίκια με φουφούλες και μήκος μέχρι σχεδόν στον αστράγαλο, το φόρεμα αυτό ανέδειξε τη θηλυκότητα και την κομψότητα της Jenner. Με V ντεκολτέ και βολάν στο τελείωμα, η Kendall πόζαρε μέσα στο «φόρεμα των ονείρων της» όπως η ίδια το αποκάλεσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Για να ολοκληρώσει το look της, η Kendall Jenner επέλεξε κατάλληλα αξεσουάρ που ταίριαζαν με το στιλ του φορέματός της. Με μαύρες γόβες, χρυσούς κρίκους και λεπτά δαχτυλίδια, το μοντέλο μας έδωσε το απόλυτο look και για το δικό μας Πάσχα!

Keywords
Τυχαία Θέματα