Η Kim Kardashian αναδημιούργησε το iconic look της Uma Thurman στο Kill Bill

11:40 18/4/2023 - Πηγή: InStyle

Η Kim Kardashian πολύ συχνά αντλεί έμπνευση από τα είδωλα της ποπ κουλτούρας για τις εμφανίσεις της (όλοι θυμόμαστε το Met Gala του 2022 όπου εμφανίστηκε ως σύγχρονη Marilyn Monroe με το ίδιο το φόρεμα της σταρ). Το ίδιο λοιπόν συνέβη και αυτή την φορά.

Χθες, η ιδρύτρια της SKIMS μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια μιας βραδινής εξόδου της στην πόλη. Με έμπνευση την Uma Thurman

στην ταινία Kill Bill: Vol. 1 (2003), η Kardashian φόρεσε ένα κίτρινο moto jacket με μαύρες λεπτομέρειες παρόμοιο με το διάσημο της ηθοποιού από την cult ταινία. Το συνδύασε με ένα μαύρο στενό παντελόνι και ασορτί μπότες μέχρι το γόνατο. Η Kim ολοκλήρωσε την εμφάνισή της τραβώντας τα μαλλιά της σε ένα επιμελώς ατημέλητο updo.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Όλοι ξέρουμε πόσο μεγάλη τάση ήταν τα moto ή αλλιώς racer jackets τον χειμώνα που αφήνουμε πίσω μας. Το στιλ του μοτοσικλετιστή παραμένει δημοφιλές και την άνοιξη και η Kim το ξέρει καλά. Το moto jacket που αγοράσαμε την περασμένη σεζόν φοριέται ακόμα τα κρύα ανοιξιάτικα βράδια, ακόμα και πάνω από το πιο σέξι φόρεμα μας.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι η Kardashian θα πρωταγωνιστήσει στη 12η σεζόν του American Horror Story. Η 42χρονη θα αναλάβει έναν ρόλο που γράφηκε ειδικά για εκείνη. Συμμετέχει μαζί με την Emma Roberts, στο νέο μέρος της ανθολογίας, με τίτλο “Delicate”, βασισμένο στο επερχόμενο μυθιστόρημα της Danielle Valentine “Delicate Condition.”

Kim Kardashian: Τώρα και ηθοποιός – Θα πρωταγωνιστήσει στη 12η σεζόν του “American Horror Story”

Keywords
Τυχαία Θέματα