Η Lily Collins εξήγησε γιατί δεν υπάρχει η πανδημία στο «Emily in Paris»

Οι παραγωγοί της σειράς του Netflix «Emily in Paris» αποφάσισαν συνειδητά ότι ο COVID-19 δεν θα υπάρχει στην υπέροχη Πόλη του Φωτός. Στην πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο West Hollywood Edition, η Lily Collins ανέφερε πως η σειρά «φέρνει μια αίσθηση απόδρασης, χαράς και γέλιου σε μια εποχή που τα χρειαζόμαστε περισσότερο».

Emily in Paris
2/Netflix

Δεν ήταν βέβαια όλα εύκολα. Όπως εξήγησε η ηθοποιός τα γυρίσματα γίνονταν σε μια πόλη που είναι πυκνοκατοικημένη, όπου οι άνθρωποι φορούν μάσκες, αλλά στη σειρά παρουσιάζεται ένας κόσμος, στον οποίο δεν υπάρχει η πανδημία. «Μερικές φορές άρχιζε το γύρισμα και έλεγα: “Περιμένετε, το 50% των ανθρώπων στη σκηνή φορούν ακόμη μάσκες”» ανέφερε.

Ευτυχώς, το τελικό αποτέλεσμα είναι γεμάτο feel-good διάθεση, με το trailer να υπόσχεται να μας ταξιδέψει στο κοσμικό Saint-Tropez με την Emily.


Η Collins εξήγησε επίσης ότι η νέα σεζόν θα επικεντρωθεί περισσότερο στη «διαφορετικότητα», μετά την κριτική των θεατών ότι η πρώτη σεζόν δεν ήταν πραγματικά αντιπροσωπευτική της πολυπληθυσμικότητας του Παρισιού.

Emily in Paris 2/Netflix

Η σειρά θα προβάλλεται από τις 22 Δεκεμβρίου στο Netflix.

Keywords
Τυχαία Θέματα