Η Nicole Scherzinger στο Broadway: Θα ερμηνεύσει τη θρυλική ντίβα Norma Desmond στο «Sunset Boulevard»

14:41 5/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η τραγουδίστρια Nicole Scherzinger κάνει το ντεμπούτο της στο Broadway, με έναν ρόλο που αγαπά το λονδρέζικο κοινό και έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές. Θα ερμηνεύσει τη θρυλική ντίβα Norma Desmond στο μιούζικαλ «Sunset Boulevard» του Andrew Lloyd Webber, όπως ανακοίνωσε ο σκηνοθέτης της παράστασης Jamie Lloyd.

Για τον εμβληματικό ρόλο που στο παρελθόν ερμήνευσαν οι Glenn Close,

Betty Buckley και Patti LuPone, οι New York Times έγραψαν για την «ερμηνεία που καθόρισε την καριέρα της Nicole Scherzinger» ενώ σε κριτική της η Washington Post την χαρακτήρισε ως «την απόλυτη Norma Desmond».

Βασισμένο στο κινηματογραφικό αριστούργημα του Μπίλι Γουάιλντερ του 1950, το «Sunset Boulevard» μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στη σκηνή το 1993 από τον συνθέτη ‘Αντριου Λόιντ Γουέμπερ σε σενάριο και στίχους των Ντον Μπλακ και Κρίστοφερ Χάμπτον.

Στοιχειωμένη από τις αναμνήσεις η Νόρμα Ντέσμοντ μια ξεπεσμένη σταρ του βωβού κινηματογράφου λαχταρά την επιστροφή της στον κινηματογράφο και η συνάντησή της με έναν νεαρό σεναριογράφο ίσως είναι η μόνη της ελπίδα, αναφέρεται στην επίσημη σύνοψη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sunset Boulevard (@sunsetblvdmusical)

Η μεταφορά του μιούζικαλ σηματοδοτεί την επιστροφή του θρυλικού συνθέτη στη διάσημη σκηνή του Broadway μετά την αυλαία την περασμένη άνοιξη του θρυλικού «The Phantom of the Opera» και από 13.981 παραστάσεις του «Bad Cinderella», σύμφωνα με το Deadline.

Στην υπερπαραγωγή πρωταγωνιστούν επίσης ο Tom Francis, Grace Hodgett-Young and David Thaxton, βραβευμένος με Olivier.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον χώρο διεξαγωγής των παραστάσεων καθώς και για την πρεμιέρα θα ανακοινωθούν σύντομα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

Keywords
Τυχαία Θέματα