Η Nuxe επίσημος Suncare Partner του Spetses Classic Yacht Regatta 2023

09:00 3/7/2023 - Πηγή: InStyle

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Διεθνής Αγώνας Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών, το Spetses Classic Yacht Regatta 2023 (SCYR) υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και την υποστήριξη της Nuxe.

Μαγευτικές εικόνες και έντονες ναυταθλητικές συγκινήσεις επεφύλασσε η εκκίνηση της δεύτερης δεκαετίας του θεσμού, ενώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Nuxe

έδωσε το παρών ως επίσημος Suncare Partner, η οποία φρόντισε για την αντηλιακή προστασία τόσο των πληρωμάτων, όσο και του κοινού.

Λίζα Τουλη, Άννα Μαρία Σουπιώνη, Μαρίνα Κουταρέλη, Ελίνα Βεκρή, Μαλαματένια Παλατσίδη

Στα πλαίσια της διοργάνωσης, σε ένα ιδιαίτερο brunch, στο μαγευτικό Paradise Beach η ομάδα της Nuxe υποδέχτηκε τους εκλεκτούς καλεσμένους της για την ενημέρωση της εκπληκτικής αντηλιακής σειράς για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά Nuxe Sun.

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Η σειρά σέβεται τον πλανήτη και τους ωκεανούς με καθαρές συνθέσεις που έχουν δοκιμαστεί ως μη τοξικές για το θαλάσσιο οικοσύστημα και νέα οικολογικά σχεδιασμένη συσκευασία. Οι συνθέσεις είναι αποτελεσματικές χάρη στο πατενταρισμένο σύμπλοκο φίλτρων (3 UV Filters + 2 εστέρες), αλλά και εξαιρετικά αισθησιακές χάρη στο απόλυτο καλοκαιρινό τους άρωμα και τις απολαυστικές υφές που γίνονται ένα με την επιδερμίδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nuxe Greece (@nuxegreece)

Η NUXE διανέμεται στην Ελλάδα σε επιλεγμένα φαρμακεία και Hondos Center αποκλειστικά από την εταιρία INNOVIS PHARMA.

Keywords
Τυχαία Θέματα