Η Olivia Rodrigo φόρεσε τις μπότες που έχουν γίνει viral στο Tik Tok

12:36 21/8/2021 - Πηγή: InStyle

“These boots are made for walking”, τραγουδούσε η Nancy Sinatra, αλλά οι μπότες της Olivia Rodrigo είναι φτιαγμένες για να κάνουν εντύπωση.

Αυτοί είναι οι ωραιότεροι κι ευκολότεροι τρόποι για να βάζετε ρουζ σαν makeup artist

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Rodrigo (@oliviarodrigo)


Η διάσημη pop

star εμφανίστηκε στο Brentwood της California φορώντας ένα 00s inspired ζευγάρι μαύρες μπότες με τρακτερωτή πλατφόρμα, που έδωσε μια διασκεδαστική και edgy νότα στο σύνολό της. Η ίδια επέλεξε μια mini μαύρη φούστα του brand Unif και ένα διάφανο, εφαρμοστό O-Mighty top με κύκλους, γούνινη leopard τσάντα και οβάλ γυαλιά, ωστόσο οι μπότες ήταν το στοιχείο που ξεχώρισε και ανέβασαν το όλο σύνολο.

vogue.uk.co

Τα συγκεκριμένα παπούτσια είναι το απόλυτο viral στο Tik Tok αυτή την περίοδο, όπου όλα τα fashion gilrs λένε πόσο τις λατρεύουν και έχουν πάθει εμμονή με αυτό το ζευγάρι. Οι platform boots είναι ένα δημιούργημα του Marc Jacobs και παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά το 2017, στην φθινοπωρινή του συλλογή. Πρόσφατα κάποια καταστήματα επανέφεραν το συγκεκριμένο σχέδιο, που αγαπήθηκε αμέσως από την Gen Z και τις Tik Tok creators που έσπευσαν να τις αποκτήσουν σε μαύρο ή καφέ χρώμα.

popsugar.com

Δεν είναι, μάλιστα, η πρώτη φορά που η Rodrigo επιλέγει τα ιδιαίτερα παπούτσια του Marc Jacobs, αφού φόρεσε και τις knee high πλατφόρμες του, από την συλλογή του 2016, συνδυάζοντάς τες με ένα mini καρώ φόρεμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Rodrigo (@oliviarodrigo)

Keywords
Τυχαία Θέματα