Η Pantone ανακοίνωσε το χρώμα της χρονιάς και είναι… Very Peri

Μια δυναμική απόχρωση του μπλε με μια αναζωογονητική δόση από κόκκινο βιολετί, το Very Peri, ανακήρυξε η Pantone ως το χρώμα του 2022. Το χρώμα αντιπροσωπεύει την πίστη και την συνέπεια του μπλε και την ενέργεια και τον ενθουσιασμό του κόκκινου, το πιο χαρούμενο και ζεστό των μπλε μια μίξη δυναμισμού και ανανέωσης. Ότι ακριβώς χρειαζόμαστε για τη νέα

χρονιά.

@hanifaofficial/instagram@hollywoodlife

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PANTONE (@pantone)

Όχι ότι οι celebrities περίμεναν την Pantone να το ανακηρύξει χρώμα της χρονιάς, αφού το είχαν ήδη ανακαλύψει και τιμήσει δεόντως. Από την Sarah Jessica Parker μέχρι και την Kamala Harris, το βασιλικό χρώμα φαίνεται να έχει κλέψει την καρδιά των διάσημων και όχι μόνο. Όχι άδικα βέβαια αφού όλοι αναζητούμε μια ζωηρή απόχρωση που να μας φτιάχνει τη διάθεση.

@hollywoodlife@anyataylorjoy/instagram

«Ζούμε σε μεταβατικούς καιρούς. Καθώς αναδυθήκαμε από μια έντονη περίοδο απομόνωσης, οι αντιλήψεις και τα standards μας αλλάζουν. Απεικονίζοντας μια ανέμελη αυτοπεποίθηση και μια τολμηρή περιέργεια που εικονογραφεί το δημιουργικό μας πνεύμα, το Very Peri της Pantone μας βοηθάει να αγκαλιάσουμε αυτό το εναλλασσόμενο περιβάλλον, το γεμάτο πιθανότητες, ανοίγοντας μας ένα νέο όραμα καθώς ξανά γράφουμε τις ζωές μας».

Πιο πολύ ως υπόσχεση για το μέλλον ακούγεται παρά ως απλό χρώμα. Αλλά επιστρατεύοντας όλα τα μέσα, μέχρι και τα χρώματα, θα κάνουμε την νέα χρονιά την καλύτερη της ζωής μας. Promise.

@usweekly@ladygaga/instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα