Η Rihanna διδάσκει! Πώς θα φορέσουμε δερμάτινα και καπέλο το βράδυ

11:31 5/2/2024 - Πηγή: InStyle

Μόνο η βασίλισσα Rihanna θα μπορούσε να δημιουργήσει μια τόσο επιβλητική εμφάνιση με πρωινά αξεσουάρ και μάλιστα να μας κάνει να θέλουμε να την αντιγράψουμε… ASAP! Τα δερμάτινα δεν έδειχναν ποτέ πιο cool, αλλά δεν απορούμε μιας και η Badgal Riri έχει ταλέντο στο street style. Άραγε πώς θα φορέσουμε total leather το βράδυ σαν το απόλυτο style

icon;

Here comes the boss

Η εμφάνιση της Rihanna την Παρασκευή βράδυ στο Giorgio Baldi στη Santa Monica της California, ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Φορώντας ένα μακρύ μαύρο δερμάτινο παλτό Alexander Wang σε στιλ καμπαρντίνας και με πολλές τσέπες, η σταρ απέδειξε για ακόμα μια φορά την αγάπη της για το street style κατά τη διάρκεια της βραδινής της εξόδου. Το statement πανωφόρι συνδύασε με μια μονόχρωμη μαύρη βάση ενώ οι ψηλοτάκουνες μπότες με τα καρφιά έδιναν ακόμα ένα αιχμηρό touch στην τελική εικόνα. Μια μικρή μαύρη τσάντα με αλυσίδα και το αγαπημένο της μαύρο καπέλο μπέιζμπολ ήταν αρκετά για ένα cool outfit! Στο beauty κομμάτι τέλος, τα glossy χείλη ήταν και αυτά που ξεχώριζαν από μακριά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη alexanderwang (@alexanderwangny)

Δεν είναι μυστικό. Το total leather είναι η κυρίαρχη τάση της σεζόν, με τις διάσημες να την υιοθετούν η κάθε μία με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Λίγες μέρες πριν, είδαμε τη Zendaya με το πιο έξυπνο power suit, ενώ τώρα η Rihanna εντυπωσιάζει με ένα total leather look σε XL διαστάσεις. Ποια διάσημη προσωπικότητα θα ακολουθήσει; Αναμένουμε για να… κλέψουμε ιδέες!

Keywords
Τυχαία Θέματα