Η Rihanna είναι αδιαμφισβήτητα η βασίλισσα του pregnant look

10:01 17/2/2022 - Πηγή: InStyle

Πριγκίπισσα της pop, fashion icon, επιχειρηματίας και εθνική ηρωίδα των Barbados, ό,τι αναλαμβάνει η Rihanna το κάνει με απόλυτη επιτυχία. Έτσι θα αντιμετώπιζε και την εγκυμοσύνη της φυσικά, καθώς φαίνεται να έχει πάρει στα σοβαρά τον καινούργιο της ρόλο και αυτό αποδεικνύεται μέσα από τις εμφανίσεις της. Γιατί δεν μιλάμε για μια οποιαδήποτε mama to be, αλλά ένα πρότυπο της

μόδας που θα αναβάθμιζε το στυλ της εγκυμοσύνης, δίνοντάς του άλλη υπόσταση. 

Instagram @badgalriri

Pink mama: η πρώτη cute εμφάνιση της τραγουδίστριας κυριολεκτικά έριξε το διαδίκτυο. Το νέο της εγκυμοσύνης ήταν το hot topic της ημέρας όπως και το look της Rihanna με το φούξια καπιτονέ μπουφάν και τα κοσμήματα που έπεφταν στη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Instagram @badgalriri

Σέξι μαμά στα μαύρα: έπειτα από τη γλυκιά εμφάνιση, η τραγουδίστρια έκανε στροφή 180 μοιρών και μας εξέπληξε με μια total black και total sexy εμφάνιση με lace up αποκαλυπτικό top και γόβες στιλέτο. Με look που θα το ζήλευαν και οι πρωταγωνιστές του Matrix.

Instagram @badgalriri

Mama tiger: με animal print γούνα και denim παντελόνι. Η Rihanna δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, έτσι ακόμα και τα κορδόνια των ψηλοτάκουνων παπουτσιών της αποτελούν στοιχείο styling. Το μικροσκοπικό ζακετάκι από την άλλη, είναι τόσο σέξι και cute ταυτόχρονα, που καταλήγουμε πως προτιμάμε να βλέπουμε φουσκωμένες κοιλίτσες, παρά κοιλιακούς.    

Instagram @rihanna_diary

Classy στα κόκκινα δερμάτινα: μία από τις λίγες φορές που η τραγουδίστρια κάλυψε την κοιλιά της ήταν αυτή με το μακρύ κόκκινο δερμάτινο πανωφόρι. Μια τόσο sleek και elegant εμφάνιση που τη βάζει στην πρώτη θέση των πιο καλοντυμένων μαμάδων.

Instagram @justjared

Και οι έγκυες έχουν δικαίωμα στη λάμψη: και αν είσαι η Rihanna ξέρεις ακριβώς πώς να το κάνεις. Φυσικά τίποτα δεν συγκρίνεται με τη λάμψη που ακτινοβολεί ως μέλλουσα μαμά , αλλά δεν θα μπορούσαμε να μη σχολιάσουμε το λαμπερό outfit τής star, που ήταν ακριβώς αυτό που περιμένουμε από μια σταρ του βεληνεκούς της.

Instagram @justjared

Superbowl για super μαμάδες: ίσως είναι η ιδέα μου αλλά φαίνεται ότι το στιλ της Rihanna έχει ανέβει δέκα επίπεδα πάνω από τότε που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Κάθε της εμφάνιση είναι τόσο ανεπιτήδευτη, όσο και προσεγμένη που δεν μπορούμε να διαλέξουμε σε ποια περίοδο της ζωής της έκανε τις πιο cool εμφανίσεις. Εμείς δηλώνουμε fan της συγκεκριμένης!

Keywords
Τυχαία Θέματα