Η Rihanna με το πιο εντυπωσιακό chrome γαλλικό μανικιούρ μας – ό,τι πρέπει για το Πάσχα

11:04 3/5/2024 - Πηγή: InStyle
Ελαφρώς τετράγωνο, γαλλικό μανικιούρ με την προσθήκη μιας λαμπερής chrome στρώσης: αυτή είναι η glamorous πρόταση της Rihanna για τα νύχια.

Τετράγωνο γαλλικό μανικιούρ; Τσεκ. Chrome σκόνη; Τσεκ. Πλαϊνή χωρίστρα στα μαλλιά; Τριπλό τσεκ. Η Rihanna μας δείχνει 3 τάσεις της άνοιξης σε μία εμφάνιση.

Χρειαζόμαστε να μάθουμε κάτι άλλο για τις πιο glamorous τάσεις αυτής της περιόδου; Ή μπορούμε απλά να κλείσουμε το ραντεβού μας στο κομμωτήριο και/ή το nail salon;

Το μανικιούρ της Rihanna View this post on Instagram

A post shared by Kirbie (@kirbiejohnson)

Πριν από λίγες μέρες η Rihanna μας έδειξε το μανικιούρ της. Ήταν ένα τετράγωνο γαλλικό με μια δόση λαμπερού chrome, διά χειρός της μανικιουρίστας της, Kim Truong.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο κόκκινο χαλί, η Rihanna ρωτήθηκε αν προτιμά τα νύχια σε σχήμα αμυγδάλου ή τα coffin nails. “Αμυγδάλου,” είπε με δισταγμό καθώς κοίταξε τα νύχια της. Ωστόσο τα τετράγωνα είναι το αγαπημένο μου σχήμα.” Εμείς βέβαια θα προσθέταμε ότι έχει αδυναμία και στο γαλλικό μανικιούρ.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Truong (@kimkimnails)

Πράγματι, το τελευταίο μανικιούρ που είδαμε στη Rihanna ήταν τα νύχια σε μακριά, τετράγωνη μορφή και κόκκινη απόχρωση πιπεριάς στο πάρτι λανσαρίσματος της FENTY x PUMA Creeper Phatty Earth Tone στο Λονδίνο πριν από μερικές εβδομάδες. Πριν από αυτό, είχε κάνει ένα μοβ γαλλικό, ενώ το περασμένο καλοκαίρι προτίμησε το μανικιούρ σε τετράγωνο σχήμα με απαλή λευκή απόχρωση.

Αυτή τη φορά, για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της, η νικήτρια Grammy είχε μακριά sleek ξανθά σαντρέ μαλλιά, με χωρίστρα στο πλάι. Όσο για το μακιγιάζ της, ήταν σε nude τόνους, ιδανικός συνδυασμός με την τουαλέτα και το χτένισμά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα