Η Sarah Jessica Parker μίλησε για τον μισογυνισμό που δέχεται λόγω ηλικίας

12:00 8/11/2021 - Πηγή: InStyle

Η Sarah Jessica Parker έγινε ευρέως γνωστή σε ολόκληρη την υφήλιο, μέσω του iconic ρόλου της στην τηλεοπτική σειρά Sex and the City. Τόσο η ίδια όσο και το υπόλοιπο cast έχουν αγαπηθεί από τους θεατές και έχουν αποκτήσει αμέτρητους πιστούς θαυμαστές. Τώρα λοιπόν που η πρεμιέρα του reboot And Just Like That… πλησιάζει,

αναμέναμε ότι τα σχόλια του κοινού θα είναι μόνο θετικά. Ωστόσο, η πραγματικότητα διαφέρει αρκετά από την αρχική πεποίθησή μας.

Candace Bushnell: Οι δηλώσεις της σχετικά με το reboot του Sex and the City

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carrie Bradshaw (@carriebradshawsc)

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της, η Sarah Jessica Parker ανοίχτηκε για την αρνητική κριτική που έχει δεχθεί αυτή και οι συμπρωταγωνίστριές της.

Ο λόγος στον οποίο οφείλεται αυτή η συμπεριφορά είναι οι αλλαγές στην εμφάνιση τους, επειδή μεγάλωσαν. “Είναι τόσες οι μισογυνιστικές κουβέντες που αφορούν εμάς και ποτέ δε θα γίνονταν για έναν άνδρα” δήλωσε. “Γκρίζα μαλλιά, γκρίζα μαλλιά, γκρίζα μαλλιά. Α, γκρίζαραν τα μαλλιά της;” πρόσθεσε, αναφερόμενη σε όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό.

Jamie Dornan: Η καινούρια ταινία του είναι φόρος τιμής στον πατέρα του

“Κάθομαι με τον Andy Cohen και το κεφάλι του είναι γεμάτο γκρίζες τρίχες και είναι υπέροχος” συνέχισε η επιτυχημένη ηθοποιός και σχεδιάστρια μόδας. “Γιατί είναι εντάξει για εκείνον; Δεν ξέρω τι να σας πω, παιδιά”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη And Just Like That… (@justlikethatmax)

“Αισθάνομαι λες και ο κόσμος δε θέλει να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας, λες και τους αρέσει να πονάμε εξαιτίας αυτού που είμαστε σήμερα, είτε επιλέγουμε να γεράσουμε φυσικά και να μη δείχνουμε τέλειες, είτε κάνουμε κάτι για να νιώσουμε καλύτερα” αποκάλυψε. “Ξέρω την εικόνα μου. Δεν έχω επιλογή. Τι να κάνω; Να σταματήσω τον χρόνο; Να εξαφανιστώ;” ολοκλήρωσε η SJP λέγοντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Travis Scott: Νεκροί και τραυματίες σε συναυλία του

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carrie Bradshaw (@carriebradshawsc)

Keywords
Τυχαία Θέματα