Η Selena Gomez φόρεσε την νούμερο ένα φούστα του φθινοπώρου!

15:46 9/9/2021 - Πηγή: InStyle

Μπορεί το φθινόπωρο να μας ήρθε φέτος νωρίς, μαζί με τις πρώτες βροχές, ωστόσο οι θερμοκρασίες μας επιτρέπουν να έχουμε ακόμη τα πόδια μας γυμνά, επιδεικνύοντας το όποιο καλοκαιρινό μαύρισμα μας έχει απομείνει.

Η αποστομωτική απάντηση της Jen Psaki γύρω από το ζήτημα των εκτρώσεων, που θέλουμε να βλέπουμε ξανά και ξανά!


Είναι, επομένως, η κατάλληλη εποχή για να φορέσουμε τις φθινοπωρινές μας φούστες, ένα item ιδανικό για την περίοδο. Την ίδια άποψη φαίνεται πως έχει και η Selena Gomez, η οποία

ήταν καλεσμένη στο “The Late Show with Stephen Colbert” την περασμένη Τρίτη , συντροφιά με τους Steve Martin και Martin Short, συμπρωταγωνιστές της στην νέα σειρά Only Murders In The Building.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)


Η Selena εμφανίστηκε με ένα ultra chic, total black σύνολο από τον οίκο Versace, επιλέγοντας την ιδανική mini φούστα για τους φθινοπωρινούς μήνες, που δεν είναι άλλη από την δερμάτινη φούστα. Η Gomez φόρεσε μια high waisted, wrapped leather φούστα με ένα μικρό χρυσό clip στην άκρη, που την συνδύασε με ένα εφαρμοστό top με μακρύ μανίκι και ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E! News (@enews)


Η 29χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα Yves Saint Laurent μαύρα πέδιλα και μια λευκή mini bag, σε croco δέρμα, από την εταιρία Aspinal of London.

5 υπέροχες συμβουλές που θα σας χαρίσουν μακριά, λαμπερά και υγιή μαλλιά


Τα minimal ίσια μαλλιά της πλαισίωσαν ιδανικά το όλο look, με ένα μόνο touch κόκκινου χρώματος στα χείλη, που έδωσε αυτή την θηλυκή και sexy νότα που απογείωσε το outfit.

Keywords
Τυχαία Θέματα