Η Sofia Richie έχει το τέλειο hack για τα παντελόνια που δεν κουμπώνουν!

09:31 7/2/2024 - Πηγή: InStyle

Ναι, η Sofia Richie είναι έγκυος και η αποκάλυψη της είδησης έγινε το top θέμα συζήτησης. Το μοντέλο αποκάλυψε λίγες μέρες πριν ότι περιμένει το πρώτο της παιδί. Όπως χαρακτηριστικά είπε, έμαθε πολύ νωρίς ότι ήταν έγκυος σε ένα ταξίδι της στο Μιλάνο για την εβδομάδα μόδας. Μάλιστα, πληροφορίες λένε ότι το ζευγάρι πίστευε πως περιμένει αγόρι, μέχρι που τελικά έμαθαν το πραγματικό φύλο του παιδιού. Η Sofia και ο σύζυγός της λοιπόν, πλέουν

σε πελάγη ευτυχίας, όμως κι εμείς δηλώνουμε εξαιρετικά χαρούμενες μιας και η μόδα της εγκυμοσύνης δεν ήταν ποτέ πιο cool!

Pregnancy Style Rocks!

Η μόδα της εγκυμοσύνης είναι στα καλύτερά της, με κάθε διάσημη προσωπικότητα να διδάσκει στιλ και άποψη. Και όχι μόνο στιλ για να λέμε την αλήθεια, αλλά και έξυπνα κόλπα για το πώς να αντιμετωπίσουμε τα ρούχα μας, ειδικά όταν η κοιλιά έχει φουσκώσει.

Σύμφωνα με story της Sofia, ένα απλό λαστιχάκι για τα μαλλιά μπορεί να κάνει θαύματα ως επέκταση, χαρίζοντας 2-3 έξτρα πόντους περιθώριο. Απλώς κάντε έναν κόμπο στην πλευρά της τρύπας και περάστε το στο κουμπί, προσαρμόζοντας τις διαστάσεις όπως εσείς θέλετε.

Credit: Sofia Richie Grainge

Αυτό μάλιστα, δεν είναι μόνο ένα έξυπνο hack για τις εγκύους, αλλά και η πιο τέλεια ιδέα για τις ημέρες που έχουμε παραφάει και το αγαπημένο μας τζιν δεν κουμπώνει. Τρώμε άφοβα, φοράμε ότι θέλουμε και… ευχαριστούμε τη Sofia!

Keywords
Τυχαία Θέματα