Η Taylor Swift ενσωματώνει τα loafers στο ανοιξιάτικο στιλ της – Βρήκαμε τα καλύτερα

10:37 29/3/2024 - Πηγή: InStyle

Καθώς η άνοιξη φέρνει μια ανανεωτική αύρα στη μόδα, ένα στιλ παπουτσιών που ξεχωρίζει για την άνεση και την κομψότητά τους είναι τα loafers. Αυτά τα chic και αναπαυτικά flats έχουν γίνει η απόλυτη επιλογή για την εποχή, συνδυάζοντας όλα όσα θα θέλαμε σε ένα καθημερινό παπούτσι με ασυναγώνιστο τρόπο. Με celebrities όπως η Taylor Swift να επιλέγουν την τάση, τα loafers παίρνουν ακόμη μεγαλύτερη δημοτικότητα!

American School Girl

Η Taylor Swift,

ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο της μουσικής και της μόδας, δεν είναι μόνο γνωστή για το ταλέντο της στο τραγούδι, αλλά και για το αψεγάδιαστο στιλ της. Πρόσφατα μάλιστα, αποφάσισε να αναβαθμίσει το παιχνίδι της μόδας φορώντας τα αγαπημένα loafers της. Ένα παράδειγμα αυτής της μετάβασης του παπουτσιού από το φθινόπωρο στην άνοιξη ήταν η εμφάνισή της στο Nobu Malibu στην Καλιφόρνια.

Η Swift επέλεξε ένα look που ενσαρκώνει την άνοιξη αλλά και την αμερικάνικη αισθητική ενός schoolgirl, φορώντας ένα πουλόβερ με στρογγυλή λαιμόκοψη μέσα από μια φούστα με πιέτες. Με τα αξεσουάρ της, όπως τα γυαλιά ηλίου από ταρταρούγα, ένα καφέ γεωμετρικό τσαντάκι και ένα χρυσό κολιέ Cartier, έδωσε μια διακριτική πινελιά πολυτέλειας στο σύνολό της. Ωστόσο, το επίκεντρο της εμφάνισής της ήταν τα loafers της. Με τα Reformation Agathea Loafer, η Swift έδειξε ότι ακόμη και ένα χαλαρό σύνολο μπορεί να γίνει εντυπωσιακό με την κατάλληλη επιλογή παπουτσιών και ότι δεν χρειάζεται να συνδυάζουμε τα πάντα με λευκά sneakers.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswiftfit)

Κάθε άνοιξη χρειάζεται ένα ζευγάρι loafers

Είναι πλέον προφανές ότι τα loafers είναι τα παπούτσια που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στη γκαρνταρόμπα της όχι μόνο για το φθινόπωρο αλλά και για την άνοιξη. Είτε για μια βόλτα στην πόλη είτε για έναν καφέ με φίλους, τα loafers προσφέρουν άνεση και στιλ που δεν συναντάς σε κανένα άλλο παπούτσι. Κι επιπλέον κυκλοφορούν σε μια πληθώρα επιλογών που αντιπροσωπεύουν διαφορετικά στιλ και εκδοχές, κάνοντας τα ιδανικά για κάθε προσωπικότητα και περίσταση.

CHLOÉ Noua Leather Loafers, MytheresaMetallic-Buckle Strap Loafers, Charles & Keith GermanyGucci Jordaan Loafers, Farfetch

Keywords
Τυχαία Θέματα